2777
2789

موقع چک این گیر میدن بنظرتون؟ من جدا شدم پارسال که بردمش چون کارت ملی همراهم نبود شناسنامه رو که چک میکردن فکر کنم چون قسمت طلاق رو می‌دیدن گیر میدادن که حضانت دارید ؟ با کلی دردسر زنگ میزدن به پدرش که پسرتون داره با مادرش می‌ره مثلاً مشهد شما در جریانید رضایت دارید یا نه؟ می‌خوام ببینم اگه این سری با کارت ملی برم دیگه این داستانا نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما طلاق نامه رو نشون بدین و حق حضانت فرزند رو داشته باشید دیگه گیر نمیدن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب چرا حضانت نمیگیری که راحت تره ببریش بچه چند سالشه

من از خدامه بگیرم نمی‌دن 

هشت سالشه 

من مهریمو بخشیدم حق طلاق گرفتم یه سال قبل از طلاق و فرصت دادم به زندگیمون و برگشتم 

ولی دیدم نمیتونم 

اون آقا هم اولش بچه رو گذاشت پیش من منم با این فکر که نمیتونه نگه داره و... با خیال راحت جدا شدم 

ولی دو سه ماه بعدش که خونه ش اوکی شد و شرایط ش بهتر شد اومد و بزور بچه رو جدا کرد 😓

چقد دادگاه رفتم و اومدم گفتم بچه رو ببرید پیش مشاور که خودش بگه میخاد کجا باشه و... ولی وقتی دید دادگاه رای داد که بچه رو بیارید انقد رو مغز بچه کار کردو باهاش مهربون شد که پسرم تو دادگاه می‌گفت بابام خیلی خوبه اصلا منو دعوا نمیکنه همش بازی می‌کنیم دوسش دارم و... بهش قول داده بود بعد دادگاه اگه حرفی نزنی می‌ذارم به‌روز بیشتر پیش مامانت بمونی ولی خب زد زیر حرفش