2777
2789

با پسر عمم نامزدی کرده بودم و بزرگ ترین اشتباه زندگیم شد این 

الانم که حدود ۹ماهه جدا شدم

رفته عقد کرده 

برای اینکه بهش زن بدم رو من هزار تا عیب مامانش و مامانبزرگ که مامان بزرگ خودمم میشه گذاشتن 😭 من با هزار تا مدرک ثابت کردم که مشکلی از من نبوده و خانوادمم کاملا پشتمن. 

فامیل همینجوری هس منم نامزد سابقم فامیل بود گفته بودن من مشکل اعصاب دارم ب یورم حساب نکرذم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف هزار تا عیب و ایراد داشت ولی تو نگاه اول اصلا معلوم نمیشه چطور ادمیه 

ولی بنظرتون این درسته برن بگن دختره و مامان باباش زنک میزنن التماس میکنن میگن بیا اشتی کنیم؟ تا چه حد دروغ گوی اخه... 

به درک برات مهم نباشه. بلاخره اون زن باش زندگی میکنه و ی جا مطمئن باش بش میگه دختر داییت عقل داشت که ...

من اولش خیلی دلم واسه دختره سوخت بعد متوجه شدم دختر خوبی نیست و از نظر رفتا ی زیاد مناسب نیست و ۳تا هم نامزدی داشته قبلا 

خاک تو سرش اون نادونه بزار بگیم عمه ت و مامان بزرگت چی میگه این وسط

عمم که مار دوسر تشریف داره ولی مامانبزرگ خیلی ناراحتم کرد من کلا نسبت بهش دلخورم ما ۱۸ساله تو یه حیاط زندگی میکنیم همیشه کاراشو میکردم حقم این نیست

من اولش خیلی دلم واسه دختره سوخت بعد متوجه شدم دختر خوبی نیست و از نظر رفتا ی زیاد مناسب نیست و ۳تا ...

خب پس خدا درو تخته را جفت کرده. پوست شوهره را یذجوری بکنه که تاوان تهمت ناروایی که بت زدن را در بیاره. نگران نباش

آخه چرا خواستی زن پسر عمه بشی؟؟؟ شوهر قحط بود مگه؟؟؟ این همه مورد چرا با فامیل درجه یک!!!! مگه ۲۰۰ ...

اصلا نمیخواستم همه خاله هام شاهد بود  نمیدونم چقدر به جادو اعتقاد داری من اصلا نداشتم تا اینکه با جادو دهنمو بست ولی جادو هم از بین میره اخرش

پسر عمم چند سال خواستگارم بود و خانواده پدری تحت فشارم گذاشته بودن واسه ازدواج زیر بار نرفتم با اینکه عمم خیلی دوستم داشت پسر عمم خوب بود از همه لحاظ ازدواج فامیلی نمی‌دونم چرا تو ایران مجازه به نظرم چندش ترین کار ممکنه