2777
2789

من مادرم دو هفته نمیتونه کار کنه طبق نظر دکتر 

حالا بابام اصرار داشت توی این دو هفته غذا از بیرون میگیرممنم گفتم نه دوست دارم خودم آشپزی کنم 

امروز غذا درست کردم( (توی تاپیک قبلیم عکس غذایی که درست کردم هست بعد مدت ها )) 

ولی برنجش سفت بود خیلی و غذا هم زیاد عطر و طعم جالبی نداشت  😅  

میشه لطفا بگین برنج توی پلوپز چه جوری درست میکنن و نمکش چه جوری امتحان کنم  ؟

نمیخوام به مامانم بگم چون میگه خودم درست میکنم🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا زیاد اصرار به برنج نداشته باش

یه وعده از بیرون بگیر یه وعده خوات درست کن تا راحتر باشی

اگه فر یا توستر دارین مواد پیتزا رو بگیر خودت پیتزا درست کن

ناگت و کوکو و اولویه و ماکارونی اینام گزینه های خوبین

تو نت بزن دستور غذای اسان کلی دستور میاره برات

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من توی پلو پز رو نمیدونم 

حالت عادی باید وقتی اب حوش اومد برنج و بریزی بعد امتحان کن یه دونه بردار  دست یا خوردن ببین نرم شده با نه 

وقتی اماده میشه رنگش سفید میشه و یکم خمیده میشه معمولا 

برنج یه بند انگشت روش آب باشه نمکشو بچش کم کم نمک بزن که یهو شور نشه

خورشت هم زیاد پیاز بریز پیاز ریز نگینی تفت داده شده 

ادویه جات هم بزن دارچین پاپریکا أویشن فلفل سیاه و زردچوبه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

کسی که استراحت میکنه برنج نخوره بهتره چون یبوست میاره و اذیتش میکنه. تو پلوپز بدتره چون آبکش هم نمیشه.

سوپ و آبگوشت و کباب و مرغ سرخ شده و... درست کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

برنج توی پلوپز باید ب اندازه ک دمی میخوای بپزی اب بریزی بقول معروف ی بند انگشت اب رو برنج باشه کافیه

برای عطر و طعم غذا هم بستگی داره چی بخوای بپزی مثلا مرغ زعفرونی که همون هطر زعفرون کافیه مرغ سرخ شده هویج یکی دوتا و پیاز فراوون  یا ربی با ادویه پودر سیر زردجوبه فلفل نمک یکی دوتا دونه هل سبز

گوشت رو باید پیاز تفت بدی یکمی نرم شد گوشت و ی تیکه چوب دارچین یا برگ بو اضافه کنی اخرش ی مقدار زعفرون بریزی 

خورشت قیمه با پودر دارچین و پودر لیمو عمانی من طعم دار میکنم

نمیدونم دیگه چیارو بگم برات😅