2777
2789

دوستان واقعا نمیدونم مهم هست، چجوری باید برخورد کنم

از شما راهنمایی میخوام

همسرم موقع رفتن به همه خانواده من زنگ زد ، حتی اونجا هم به من پیام داد که به یاد خانواده ت هستم 

وقتی اومد، بابام باهاش تماس گرفت ولی مامانم خیلی مشغله داشت زنگ نزد. منم بهش گفتم حتما تماس بگیر ولی خب یادش رفت

حتی مادرشوهر خواهرش هم زنگ زد بهش

چند روز پیش دیگه به روم آورد و گفت دورترین افراد زنگ زدن ولی مامانت نه

من امروز به مامانم زنگ زدم گفتم چرا زنگ نمیزنی آخه حتما بزنگ جوری هم رفتار کن ک من نگفتم

الانم همسرم بهم زنگ زده عصبانی که چرا به مامانت گفتی این چه ارزشی برام داره، سرش شلوغه زنگ نزنه یه پیام بده، الان زنگ زده که من به فکرتون نیستم نمیخواستم کوتاهی کنم نباید بهش میگفتی

این رفتارها یادم میمونه و از این حرف ها 🫨🤕😶😐

من واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحت شدم

برای هر مناسبت مادرم بنده خدا هدیه می‌گیره ولی راه دوریم

هم همسرت به عنوان یه مرد آدم حساسیه

هم کار مادرت عجیب بود. یعنی ده روز تموم یه پنج دقیقه وقت نداشت زنگ بزنه؟ 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسرت حق داره ، ادم از خانواده همسرش بیشتر از خانواده خودش میرنجه و دلش میشکنه.

پنج دقیقه تماس در طول روز چیز سختی نبود که مادرت نتونه انجام بده.

سعی کن خودت از دلش دربیاری

مگه یه زنگ زدن چقدر وقت آدمو میگیره هر چقدر مشغله داشته باشه در شبانه روز ۵ دقیقه وقت نداره زنگ بزنه ؟

بعد شما که به مادرتون گفتین نگه چرا خبر داده 

همسرت بنده خدا حق داره

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

هم همسرت به عنوان یه مرد آدم حساسیههم کار مادرت عجیب بود. یعنی ده روز تموم یه پنج دقیقه وقت نداشت زن ...

بله حساسه چون خودش اهمیت میده

وقت که داشته انقد درگیر بقیه ست که یادش رفته

شوهرت توقع نا به جا داره و داره عین خاله زنک ها فتنه گری میکنه حالا زنگ نزده پدرت که زده

فتنه نیست ولی به عنوان مرد دیگه زیادی حساسه 

میگه مامانت فقط به ظاهر دامادش رو دوس داره ک همون هم حفظ نمیکنه 🤦🏻‍♀️

واااخب ی زنگ زدن چند دقیقه ای مگه چقدر زمان میبره و اصلا آدم یادش نمیرهبنظرم کوتاهی از مادرت بوده و ...

حالا من چیکار کنم واقعاً موندم

میدونم مقصر مامانم هست با این که چندبار بهش گفتم زنگ بزن

بله حساسه چون خودش اهمیت میدهوقت که داشته انقد درگیر بقیه ست که یادش رفته

پس حق داشته ناراحت بشه

بنظرم به مادرتم دوباره باید گوشزد کنی 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

مگه یه زنگ زدن چقدر وقت آدمو میگیره هر چقدر مشغله داشته باشه در شبانه روز ۵ دقیقه وقت نداره زنگ بزنه ...

مامانم خیلی ضایع بازی درمیاره اصلا سیاست نداره

خیلی مهربونه ولی یه کارایی میکنه ک کلا خودشو از چشم داماداش انداخته