2777
2789
عنوان

از طلاهام‌متنفرم چکارشون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشی میخری نهایت ۴ ۵ سال استفاده میکنی بعد عوض میکنیولی طلا بخوای بخری تا چندسال دیگه خیلی گرون تر ش ...

خب طلا اصلا استفاده نمیکنم بدم میاد،دلمم خوش نیست داشته باشم یا نداشته باشم برام مهم نیست ولی با گوشی کارم راه میوفنه

الان سنت کمه عشق گوشیو داری، بعدا حسرت همین طلاها رو میخوری. من سال ۸۴ ، ۲۰۰ دلار بردم تو سفر مکه که اونو فقط طلا بخرم، نخریدم و با ۲۰۰ دلار برگشتم، با اون ۲۰۰ دلار داداشم رفت برام گوشی k750i خرید، اولین گوشیه عمرم بود، ذوق اونو داشتم. الان نه از ۲۰۰ دلارم خبریه، نه از گوشیه، نه از طلایی که اون سال میتونستم بخرم تو اون سفرو و بچگی کردم نخریم. اونموقع ۲۰ سالم بود. 

پولی؟😂

ن دیگه مگه حالت ازش بهم نمیخوره بده ب من خودتوراحت کن از دس اون چندشا😂😂😂

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

مطمئناً درک می‌کنم که وقتی چیزی رو نمی‌پسندی و بهت تحمیل بشه، حس ناخوشایندی می‌کنی. اگر طلاهایی که بهت هدیه داده شده رو دوست نداری و نمی‌خواهی نگه‌شون داری، شاید بهتر باشه با مامانت صحبت کنی و دلایل خودت رو براش توضیح بدی. اگر هنوز قبول نمی‌کنه، می‌تونی پیشنهاد بدی که طلاها رو بفروشی و برای چیزی که بیشتر بهش نیاز داری، مثل گوشی، استفاده کنی.

در مورد خرید آیفون هم کاملاً درک می‌کنم که ممکنه برای کار و هم برای علاقه شخصی بهش نیاز داشته باشی. اگر خرید گوشی برات ضروریه و به طور واقعی بهش نیاز داری، شاید بتونی با مامانت بیشتر صحبت کنی و دلیل نیازت رو بهش توضیح بدی. بعضی وقت‌ها یه راه‌حل میانه هم می‌تونه مفید باشه، مثلاً طلاها رو بفروشی، بخشی از پول رو به گوشی اختصاص بدی و باقی رو برای چیزهای دیگه.

ولی باید به این هم توجه داشته باشی که ممکنه برای مامانت طلاها معنای خاصی داشته باشه، و ممکنه نیاز باشه که کمی بیشتر باهاش در این مورد صحبت کنی تا به توافق برسید.

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

ن شاغل نیستم

پس گفتی بخاطر کارم آیفون لازم دارم

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
ارزش ندارع طلا واجب تره بعدا به دردت میخوره گوشی رو قسطی بگیر خب بعد گوشی هر مدلی باشه فرق نمیکنه نی ...

من عاشق ایفونم بخاطر کیفیتش هم برای کارم لازمه من‌تو کار گوشی هستم واقعا فرق داره