سلام...یه مشورت ازتون میخوام،خواهرم میخواد بیا محل زندگی ما یه کار راه بندازه،خیلی مشکل تو زندگیش داره و یه دختر بشدت شلوغ وشیطون داره من خودمم دوتا بچه دارم وقتی اون میاد کنارشون منو رسما روانی میکنن،دیگه همش حالم بده و مجبورم جیغ داد کنم سر بچه ها بسکه اذیتم میکنن،ومطمئنم وقتی بیاد اینجا دیگه اکثر اوقات بچه اش و میاره پیش من میذاره و من اصلا تحمل این بچه رو واقعا ندارم،اومدنشم بستگی به کمک من داره اگه من کمکش کنم میتونه بیاد وگرنه نمیتونه،حالا من موندم کمکش کنم بیاد یا نه از طرفی خیلی براش ناراحتم و دلم براش میسوزه و از طرف دیگه آسایش آرامش خودم دیگه کلا گرفته میشه،اصلا موندم چیکار کنم،خواهرمم خیلی از نظر مالی تحت فشاره اگه نخوام کمکش کنم...شما اگه جای من بودین چیکار میکردین
ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد" دارد ...آدم وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!! یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼 اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.