2777
2789
عنوان

خانواده داماد قبول نکردن که دختر بدون جهیزیه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4984 بازدید | 140 پست
عزیزم شما داری معامله می‌کنی میگه ماشین جای جهیزیه اونا که صاف و ساده اومدن جلو هر چی حقیقت بوده گفت ...

خواهرم و همسرش کاملا مخالفن دختر میگه میخوام ازدواج کنم

خب اینا گفتن شما توانایی ندارید عروسی بگیرید ما درکتون میکنیم اونا گفتن خب پس یه جشنی باید بگیرید 

ایناهم گفتن یه جشن عقد تو تالار مشابه عروسی میگیریم براشون 

گفتن طلا نمیتونیم زیاد بخریم اینا باهاشون کنار اومدن 

یجا ازشون خواستن درک کنن که درک نشدن این یعنی اونا ازدواجو به چشم یه معامله مببینن

درصورتیکه خواهرم معادل پول همون جهیزیه ماشین داده و گفته این بجای جهیزیه

میتونن بفروشن یه جهیزیه برای خودشون جورکنن

هیچکس نمیره خونه عروس برای خواستگاری بگه همه چی پای شماست دخترتون باید خونه و ماشین داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوروز دیگ هم میده ب باباش میگ ماشین خودم نمیدونم چرا همه حقو ب خواهر زاده دادن درصورتی ک شاید داماد ...

خب ماشین نداره

بنام دخترشه ماشین

کسی نمیتونه ازش بگیره بازور

حق دارن قبول نکنندتو عرف معمولا دختر جهاز میده یا مشترک میخرنالان هم ماشین به نام خواهرتون یا دخترشه ...

یعنی شما هم ماشین بردین هم جهیزیه؟

خب شاید یه خانواده ای مثل ماها این توانایی رو نداشته باشن ا

[QUOTE=392678784]خب ماشین نداره بنام دخترشه ماشین کسی نمیتونه ازش بگیره بازور[/QUOTEچ زوری دیگ میگم زن داداشم خودش داده بهشون ظاهرا ماشینو اورد ک دیگ جهیزیه نیاره بعدعروسی ماشینم تقدیم خانواده کرد نه جهاز داشت ن ماشین

تا حالا بکسی نگفتم فیکی . ولی واقعا تو یکی فیکی ! یک تومن ماشین معمولی؟!! مطمعنا یک میلیون نیس .. پ ...

چرا دیگه یه پژو پارس یا ۲۰۷ یا دنا معمولی الان همین قیمت‌هاس

اینا معمولا قصد خرید ماشین برای بچه رو نداشتن چون شرایط ثبت‌نام ایران خودرو شامل پدرشون نمیشه مثال پلاک فعال داره یا ماشین دیگه ای خریده ،به اسم بچه ثبت نام میکنن بعد بچه دبه می‌کنه ماشین رو پس نمی‌ده خیلی دیدم

وگرنه با این اوضاع که طرف پول جهاز دختر دم بختش رو نداره عمرا براش ماشین بگیره

اول که نیازی نیست جهیزیه دو تومنی بدن ، همون یه تومن. ماشینشم که زیر پای خودشه نمیخواد که بزنه به اس ...

بعد تو این دوره خانواده عروس از کجا بیارن

یه تومن بدن به ماشین ، یه تومن بدن جهیزیه

تازه چون مرده ماشین نداره ، صد درصد اونم میخواد استفاده کنه

یعنی شما هم ماشین بردین هم جهیزیه؟خب شاید یه خانواده ای مثل ماها این توانایی رو نداشته باشن ا

منم همینطور

جهاز اصل کاریه ، ماشین رو اون دخترایی که از قبل داشتن میبرن بعضیا هم نمی‌برن و میفروشن

یه تومن در حد مثلا یه ۲۰۷ هست راست میگه معمولی به حساب میاد هرچند گرونه ده تومن هم برای لوازم آرایشی ...

انگار خیلی عشق ۳۰۷ داری اونم در حد نو میدن ۷۰۰ تا ۷۵۰ ماشین خوبی میدن با یک تومن . بعدشم مکه هرماه یک ریمل میزنید؟! هر چند فک نکنم همتون برند بخرید ! فقط تز میدید!

من هم ماشین داشتم هم خونه مال خودم بود چه ربطی به همسرم و خانوادش داشت؟! جهیزیه هم پدرم درحد توانش د ...

خب شما خانواده متمولی بودین حتما

اتفاقا اینکه ماشین و خونه داشتین جز لزومات نبود

همه شرایط مشابهی ندارن که

بعد تو این دوره خانواده عروس از کجا بیارنیه تومن بدن به ماشین ، یه تومن بدن جهیزیهتازه چون مرده ماشی ...

خب دختر خودشون ماشینو نمی‌ذاره بفروشن وگرنه اولویت با جهازه برای ازدواج دختر

معمولا خیلی تو این شرایط دیدم خانواده قصد خرید ماشین برای بچه رو نداره چون شرایط ثبت‌نام ایران خودرو شامل پدرشون نمیشه مثال پلاک فعال داره یا ماشین دیگه ای خریده ،به اسم بچه ثبت نام میکنن بعد بچه دبه می‌کنه ماشین رو پس نمی‌ده خیلی دیدم

وگرنه با این اوضاع که طرف پول جهاز دختر دم بختش رو نداره عمرا براش ماشین بگیره

خب دخترشون مراعات نمیکنه هم ماشین رو میخواد هم جهیزیه خانواده اش حق دارن بنظر من

بی خیال ازدواج ....

ازدواج خوبه .

ادم باید بکنه .

ولی توافقه دوطرفس .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

ماشین به اسم دامادع؟اگه اینجوریه که هرکس هرجور دوست داره رفتار می‌کنه بیچاره داماد

مگه خونه اجاره ای به اسم عروسه

مگه براش میخوان طلا بخرن

دقیقا چرا بیچاره داماد

چون جهیزیه دومیلیاردی و سنگین میخوان؟

پسرا چقدر زرنگ شدن این روزا