2777
2789
عنوان

خانواده داماد قبول نکردن که دختر بدون جهیزیه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4978 بازدید | 140 پست

خونه  نمیخرن که برا پسر توقع  جهزیه  دارن تازه  عروسی هم  نمیگیرن    خونه اجاره   کردن  وظیفه  پسره    عروسی  در قبال  جهزیه است      عروسی بکیرن  جهزیه  ببرن    وگرنه خونه  که  وطیفه است   باید بگیره    انگار گفتن  میخوایم خونه  بخریم  بزنیم به نام  عروس  که اتقدر پرو هم هستن   واه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی مشترکه اسمشهر کی باید یه کار انجام بده البته اونام وظبفشونه عروسی بگیرن

بعد تو خانوادمون اکثر پسرا که ازدواج میکنن یا با پشتوانه پدراشون یا با تلاش خودشون خونه میخرن بعد ازدواج میکنن 

اینا خونه نخریدن برای پسرشون عروسیم نمیخوان بگیرن

پسره نه خونه داره نه ماشین تازه عروسیم نمیگیره سفر هم که نمیرن دقیقا واس چی خواهر زادت میخواد باهاش ازدواج کنه؟

از دار و ندار دنیا ی چیز داره که همونم برای مرد ایرانی معمولا مشکل داره

برینین بهشون برن چین اینا زندگی هم میخوان تشکیل بدن 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

پسره موقعیتش خوب نیست

من جای دختر بودم صبر میکردم کم کم جهیزیه میگرفتم با یه آدم نرمال ازدواج میکردم نه اینا

پسره ماشین ک نداره . عروسی ک نمیگیره

ی خونه میخواد رهن کنه فقط...خسته نشه؟؟،

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

یا همه چیو کنسل کنه یا ماشینو بفروشه 600 700 جهیزیه ببره کمتر از چیزی ک داماد هزینه میکنه برا زندگی ...

چه خوشبحالی

ماشین به نام خودشونه مطمین باش این دختر اجازه ی استفاده هم به داماد نمیدن پس بود نبود ماشین نفعی ب پسر نداره

اتفاقاً دخترا مشخصه پرتوقعه که نمی‌ذاره خانوادش برا تهیه جهاز ماسیمو بفروشن  ،عروس پرتوقع مصیبته

خب دختر جهاز میخواد  در فرهنگ ایرانی و سالها هست... باید از قبل فکرشو میکردن. مگر اینکه مدت نامزدی طولانی باشه تا تیکه تیکه بخره براش.. دیگه نمیشه خدا رو بخواد خرما هم بخواد جهاز نده. از ماشینم دل نمیکنه... پسره هم این وسط داره تلاش میکنه باید دو به دو باشه نه تکی یه نفر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب چرا؟خوشش اومده از پسره

خواهر من 

خوشش اومده تنها معیار ازدواجه؟؟؟

یه نگاه اطرافت بنداز  چن نفر به خالت دخالت مادر شوهر جدا شدن 

به خاطر حرف مفت 

معمولا هم تو یک سال اول عقد 

خیلی خوبه که طرف رو دوستش داره 

ولی دلیل صد درصدی خوشبختی فقط همین یک مورده؟

خب خواهرزادم میگه از پسره خوشش اومده

بگو نترس  بهتر از این گیرت میاد  ماشینتو  سوار شو برو  عشق حال کن    اخرم  یکی که هم عروسی  بگیره  هم   جهزیه  بگیره  هم طلا  هم خونه میاد  سر راهت  خودتو  دست کم نگیر  به هر بی سر پایی بله نده 

من هم ماشین داشتم هم خونه مال خودم بود چه ربطی به همسرم و خانوادش داشت؟! 

جهیزیه هم پدرم درحد توانش داد 

شما میتونید بگید رسم جهیزیه ندارید 

ولی اینکه بگید ماشین جای جهیزیه حرف زوره

بعد تو خانوادمون اکثر پسرا که ازدواج میکنن یا با پشتوانه پدراشون یا با تلاش خودشون خونه میخرن بعد از ...

دخترا هم اکثرا با پشتوانه جهیزیه ای که پدر میده ازدواج میکنه

خلاصه هر دو طرف توقع زیادی دارن باهم نمیسازن