2777
2789
عنوان

هزینه کراتین برا مویی که تا گودی کمر و بالای باسنه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میشناسه مارو زشته میاد دم در بدتر میشه ولی واقعا دیگه پیشش نمیرم

بگو با توجه به بودجم اومدم خدمات انجام دادم باید همون اول میگفتین چقدر میشه ن بعد اینکه کارم تموم شد و متاسفانه بیشتر دو تومن نمیتونم پرداخت کنم 

بدون هیچ رودرواسی بگو 

ل

عزیزم تو رو خدا نزن براش اینا عادتشون میشه این روش بگو حرکم هم میکنی بکن میرم میدمش قدصه ولی به تو نمیدم چون دبه کردی 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

3 تومن خوب گفته من موهام تا سر شونه هامه حجمشم تقریباً زیاده کراتین میگه بین 2 و 500 تا  3 تومن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

3 تومن خوب گفته من موهام تا سر شونه هامه حجمشم تقریباً زیاده کراتین میگه بین 2 و 500 تا 3 تومن

اخه عزیز من مشکل من اینه کراتین جزو واجبات زندگی نیس بهم میگف‌ سه تومن من قطعا نمیکردم ولی بعدش گفته 

منم به خونوادم گفتم دو تومن و الان ندارم بدم بقیشو حجم موهام هم کمه زیاد نیس

🥲
اخه عزیز من مشکل من اینه کراتین جزو واجبات زندگی نیس بهم میگف‌ سه تومن من قطعا نمیکردم ولی بعدش گفته ...

ایشون باید اول که موهاتو دید قیمت صفر تا صد رو بهت میگفت 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭