2777
2789
عنوان

بابام گوشتو بدون نایلون قلمبه قلمبه کرده گذاشته یخچال😆😀

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 20 پست
نه عزیزم تو هوای خیلی سرد مثل تو فریزر میکروب ها نمیتونن رشد کنن بخور خیالت راحت

مرسی عشقم💚 من کلا یه مدته گوشتای مشکوک دارم میخورم😅  نذری و .. خودمم یه ماه پیشم سوتی داده بودم تاپیک زدم اونم اخرش همراه یه گربه با هم خوردیم

مرسی عشقم💚 من کلا یه مدته گوشتای مشکوک دارم میخورم😅 نذری و .. خودمم یه ماه پیشم سوتی داده بودم تا ...

فدات🤍

بخور خیلی وسواس ب خرج نده 

اجدادمون اینهمه گوشت مشکوک میخوردن هیچیشون نمیشد

بی خیال باش از زندگی لذت ببر

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات🤍بخور خیلی وسواس ب خرج نده اجدادمون اینهمه گوشت مشکوک میخوردن هیچیشون نمیشدبی خیال باش از زندگی ...

💚💚 درسته ولی اجداد من مثل من  همش نخوابیده بودن😂 تحرک خیلی زیاد داشتن برای همین کبد و طحال و اپاندیس قوی داشتن میکروب کشی میشده 

عزیزم من شنیدن بودم کمخونی باعث اسیب به طحال میشه برعکسشو نشنیده بودم چه میدونم حوصله دکترو ..درمانگ ...

ی سونو رفتن ارزشش و داره چون اگه طحالت مشکل داشته باشه یعنی سیستم ایمنیت مشکل داره و بدن مستعد گرفتن انواع بیماری ها میشه

باز هرجور صلاح میدونید 🌹 

ی سونو رفتن ارزشش و داره چون اگه طحالت مشکل داشته باشه یعنی سیستم ایمنیت مشکل داره و بدن مستعد گرفتن ...

عزیزم سه هفته پیش سونوی کامل شکمی دادم همه چیز عادی بود و ابعاد طحالمم نرمال بود بخاطر اینکه یه بیماری سختو پشت سر گذاشتم روتین اینارو دکتره برام مینویسه

قبلنا  اصصصلا  هیییچ ازمایشی نمیدادم .. جالبه که قبلنا سالمترم  بودم😀