2777
2789
عنوان

بابام گوشتو بدون نایلون قلمبه قلمبه کرده گذاشته یخچال😆😀

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 20 پست
نه عزیزم تو هوای خیلی سرد مثل تو فریزر میکروب ها نمیتونن رشد کنن بخور خیالت راحت

مرسی عشقم💚 من کلا یه مدته گوشتای مشکوک دارم میخورم😅  نذری و .. خودمم یه ماه پیشم سوتی داده بودم تاپیک زدم اونم اخرش همراه یه گربه با هم خوردیم

مرسی عشقم💚 من کلا یه مدته گوشتای مشکوک دارم میخورم😅 نذری و .. خودمم یه ماه پیشم سوتی داده بودم تا ...

فدات🤍

بخور خیلی وسواس ب خرج نده 

اجدادمون اینهمه گوشت مشکوک میخوردن هیچیشون نمیشد

بی خیال باش از زندگی لذت ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات🤍بخور خیلی وسواس ب خرج نده اجدادمون اینهمه گوشت مشکوک میخوردن هیچیشون نمیشدبی خیال باش از زندگی ...

💚💚 درسته ولی اجداد من مثل من  همش نخوابیده بودن😂 تحرک خیلی زیاد داشتن برای همین کبد و طحال و اپاندیس قوی داشتن میکروب کشی میشده 

عزیزم من شنیدن بودم کمخونی باعث اسیب به طحال میشه برعکسشو نشنیده بودم چه میدونم حوصله دکترو ..درمانگ ...

ی سونو رفتن ارزشش و داره چون اگه طحالت مشکل داشته باشه یعنی سیستم ایمنیت مشکل داره و بدن مستعد گرفتن انواع بیماری ها میشه

باز هرجور صلاح میدونید 🌹 

ی سونو رفتن ارزشش و داره چون اگه طحالت مشکل داشته باشه یعنی سیستم ایمنیت مشکل داره و بدن مستعد گرفتن ...

عزیزم سه هفته پیش سونوی کامل شکمی دادم همه چیز عادی بود و ابعاد طحالمم نرمال بود بخاطر اینکه یه بیماری سختو پشت سر گذاشتم روتین اینارو دکتره برام مینویسه

قبلنا  اصصصلا  هیییچ ازمایشی نمیدادم .. جالبه که قبلنا سالمترم  بودم😀