2777
2789

بچه ها ممکنه ایده بدین 

من و همسرم بتونیم یه کاری رو شروع کنیم 

واقعا حالمون بده

شرایط سختیه 

شش ماهه همسرم بیکاره و هزار جا فرم پر کردیم و بی فایده 

از دیروز به فکر اقتادم شاید بتونیم خودمون یه کاری جور کنیم 

ممنون میشم کمکمون کنید 

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔

سلام گلم اگه شهر بزرگ زندگی می‌کنید و بودجه تون در حد اجاره یه مغازه خوب هست به نظرم شال و روسری فروشی خوبه. دوست من لباس فروشی داره تهران میگفت عمده درآمدم از راه فروش روسری هست بعدا مغازه شو کلا روسری فروشی کرد حالا شهر کوچیک هم باشه خوبه. اگه بودجه تون زیاد بود فست فود و سالن غذاخوری خوب بود سود و مشتریش بیشتر از پوشاکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم اگه شهر بزرگ زندگی می‌کنید و بودجه تون در حد اجاره یه مغازه خوب هست به نظرم شال و روسری فرو ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت

من شهرستانم اتفاقا

سلام عزیزم ممنون از راهنماییتمن شهرستانم اتفاقا

خواهش گلم. عمده فروش های روسری و پوشاک بازار بزرگ تهران هست همون پانزده خرداد منظورمه. من با دوستم گاهی میریم خرید اگه آشنا بشید و اعتماد جلب کنید بعد از مدتی چکی هم بهتون جنس میدند به نظرم با کم شروع کنید ببینید میشه. اگر همسرتون قبول کنه بره دستفروشی کنه که قطعا پردرآمد میشید شوهر دوستم خجالتیه نرفت اما همکاراشون که میرند روزی چند تومن کاسب میشن

همسرتون قبلا سر چه کاری بودن اگه امکانش هست شماهم یه مدت برید سرکار

منم سر کار بودم الان بخاطر دوتا بچه خونه نشستم 

همسرم یه مدت خودش مغازه داشت مواد غذایی که جمع کرد و مدتی هم نگهبان و انباردار شرکتها بود