2777
2789
عنوان

علایم بارداری قبل موعد پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 14432 بازدید | 38 پست
فعلا که منتظر وایسادم 1 فروردین موعد پریودمه

وایییییی

چقدر مثل منی

منم هیچ علائمی ندارم

یک فروردین هم موعد پریودم

سر دخترم که همون ماه اول باردار شدم، ولی اون موقع کلی عالائم داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییی چقدر مثل منی منم هیچ علائمی ندارم یک فروردین هم موعد پریودم سر دخترم که همون ماه اول با ...

اره من چندین ماه هر ماه. یکم پریود میشم نه یک روز اینور تر نه اونور تر . البته پارسال  یه حاملگی داشتم منجر به سقط شد که بزرگترین علامتم اون موقع این بود سینه هام به حدی سنگین شده بودن انگار وزنه بهشون وصل کرده بودی اون بار ماه اول اقدام باردار شدم ولی خواست خدا بود و سقط شد . بعد مدتها از سقطم. اقدامم الان این ماه دوم هستم ولی علایم ندرام

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
وایییییی چقدر مثل منی منم هیچ علائمی ندارم یک فروردین هم موعد پریودم سر دخترم که همون ماه اول با ...

شما چندوقته اقدامین ؟

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

ماه اوله

شوهرمم زیاد همکاری نمیکنه

این ماه فقط دو بار اقدام داشتیم

روز ۱۴ و ۱۵ سیکلم

من سر دخترم از ۵ روز به پری، دل درد و کمر درد و لکه بینی داشتم ، صبح ها که بیدار میشدم هم گر گرفته گیه شدید داشتم

ولی الان هیچی

بعید میدونم باردار باشم ولی نا امیدم نیستم

هرچی خدا بخواد

ماه اوله شوهرمم زیاد همکاری نمیکنه این ماه فقط دو بار اقدام داشتیم روز ۱۴ و ۱۵ سیکلم من سر دخترم ...

روزا تخمک گذاریت بوده ان شالله بارداری 

من این ماه دو روز درمیان اقدام داشتم

12 و 13 داشتم با 14 و 15 بعد 16 و 17 نداشتم باز 18 داشتم و باز 20 تقریبا وسط سیکل که احتمال دادم تخمک گذاری باشه رابطه بیشتر کردم حالا ان شالله خدا نظر لطفشو شامل حالمون کنه  عیدی نی نی همون بده

روزا تخمک گذاریت بوده ان شالله بارداری  من این ماه دو روز درمیان اقدام داشتم 12 و 13 داشتم با ...

ایشالا

رابطه یک روز در میون بهترین حالته

ار روز ده تا بیست سیکل، یه شب درمیون

شوهر من که همکاری نمیکنه ولی شما رعایت کنید، ایشالا زود زود میشه😘

ایشالا رابطه یک روز در میون بهترین حالته ار روز ده تا بیست سیکل، یه شب درمیون شوهر من که همکاری ن ...

ممنون عزیزم

یه شب درمیون یه کم سخته من گاهی دو شب پشت هم اگه بشه بیشتر دو شب  در میونه

اصلا دوهفته به پري درد سينم قطع شد هفته٦ برگشت

من فقط روز بعد تخمک گذاری درد سینه داشتم الان سفت شدن گاهی تیر میکشه میگم حتما سندرم پیش از قاعدگیه

به دلم افتاده بارداری ایشالا که هستی

سلام عززیزم بعد ۳ سال جوابت میدم

بله باردار بودم ممنونم

الهی که باردار باشی...بعضیا قبل از موعد بی بی نشون میده مال بعضیا نشون نمیده

سلام عزیزم این تایپیک من برا ۳ سال پیش