2777
2789
عنوان

شیرنخوردن دخترم

201 بازدید | 30 پست

ده ماه شد که من با شیر نخوردن های دخترم دست و پنجه نرم میکنم اگر کسی این تاپیک رو میبینه تو این روز عزیز ماه صفر برای خوب شدن دخترم و شیر خوردنش و راحت شدن من یه دعایی بکنه شاید فرجی شد

سرم اومده۴ماه وضعم این بود بخوابچنم تو خواب بش بدم

بعد خوب شد انشالله حل میشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه باید غذا بخوره بچه من از چهار ماهگی دیگه شیر نخورد بهش فرنی و سوپ میدادم فقط یکم تو خواب شیر می ...

غذا میدم آخه تا یکسال شیر الویت وگرنه سیستم ایمنی اش پایین میشه و جنس استخون و دندونش نابود

گفتم که ده ماه... رفلاکس پنهان داره و شیرگریز حتی تو خوابم نمیخوره دو ماه اول و دو ماه از ۷ الی ۹ ما ...

دختر من بیست ماهشه شیرنخوردنش از دوماهگی شروع شد با قطره چکون میدادم نهایت تو خواب فقط خورد هنوزم تو خواب میخوره

من دخترم خیلی خیلی کم شیر می‌خورد تا ۴ ماهگی ، بعد ۴ ماهگی فقط وقتی خواب بود می‌خورد اونم کم اونم تا ۱۱ ماهگی بعد اون دیگه سینه منو نخورد ، ن شیشه میگرفت ن پستونک ،من تمام این مدت تا یکسال و نیمگی با قطره چکون بهش شیر میدادم و از ۴ ماهگی هم غذا کمکی رو شروع کردم ، الان ماشالله ۱۱ سالشه، ولی داستان ها داشتم با شیر و غذا خوردنش ، اینم بگم درسته شیر کم می‌خورد ولی عجیب اصلا گریه نمیکرد شب هم تخت می‌خوابید تا صبح خودم پا میشدم سینه میزاشتم دهنش وگرنه خودش که انگار رژیم بود خخخ

من مرتب بهش معجون میدادم مخلوطی از پودر همه مغزها و کنجد و سنجد با شیر و خرما قاطی میکردم روزی یه لیوان بازی بازی بهش میدادم می‌خورد، تمام غذاهاش با اب قلم و قلوه بود، خدا شاهده غذا خوردنش هم عین شیر خوردنش داستان داشتم ولی تا ۵ سالگیش که اذیت می‌کرد و نمی‌خورد من تایم میزاشتم و بازی بازی بهش می‌رسیدم تا بدنش ضعیف نمونه ، کم می‌خورد ولی فوق العاده مقوی و پرکالری بهش میدادم، صبور باش 

من دخترم خیلی خیلی کم شیر می‌خورد تا ۴ ماهگی ، بعد ۴ ماهگی فقط وقتی خواب بود می‌خورد اونم کم اونم تا ...

من کلافه شدم وزنش حدود ۸ هست ۲۳۰۰ نارس بدنیا اومده منم قره چکون سینمو چهار ماهگی نخورد انقد دوشیدم دادم تا خشک شد تو ۶ ماهگیش هیچ جا نمیتونم برم چون میدونم گشنه میمونه حداقل خونه خودم یکم میخوره یا با قطره چکون میدم نگرانم ریز بمونه

دختر من بیست ماهشه شیرنخوردنش از دوماهگی شروع شد با قطره چکون میدادم نهایت تو خواب فقط خورد هنوزم تو ...

دیگه بعد یکسال شیر از الویت خارج میشه همون تو خوابم بسه شه اما امیدوارم بعد یکسال خوب بشه چون باید سرکار برم بسپارم به خواهرم

شیشه نمیگیره؟ از داروخانه اون موقع من قطره چکونه بزرگ گرفتم تا قبلش باورت میشه با قطره چکونه قطره آه ...

از اونم گرفتم با اون نمیتونم بدم همون قطره چکون کوچیک نه شیشه رو میگیره تا میفهمه شیره نمیخوره

از اونم گرفتم با اون نمیتونم بدم همون قطره چکون کوچیک نه شیشه رو میگیره تا میفهمه شیره نمیخوره

ای بابا ، با مشورت یه دکتر خیلی خوب ببین جایگزین شیر چی میتونی بهش بدی، غذا بهش چی میدی؟