2777
2789

نمیفهمم وقتی ب ننه بابام بد بیراه میگم که چرا منو بدنیااوردین شماها بهم حمله میکنید که خودت عرضه داشته باش برو کارکن!بفرما الان میرم سرکار من دختر زورم ب ببشتر از بیست تومن دراوردن نمیرسه !اصلا من بی عرضه 

والدینم چه حقی داشتن منو توفقر بدنیا بیارن !دگ چجوری باید عرضه داشته باشم!درسموخوندم الان درامدم ماهی بیسته خب چه گلی به سر کنم باماهی ۲۰!

نه خونه میتونم بخرم نه ماشین !

دندونامو ارتدونسی کردم چون پدرومادرم وقتی بچه بودم نکردن وماهی ۴برای اون قسط میدم فقط!

ظلمی که والدین فقیر درحق بچه هاشون میکنن باهیچی قابل جبران نیس!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳۱

من یکسال از شما بزرگترم 

با شما موافقم 

منم خیلی ازشون ناراحتم

امیدوارم تو شغلتون پیشرفت کنین

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
پیشرفت کنم فوقش میشه ماهی ۳۰یا۴۰بازم نمیشه کاری کرد

😓😓😓😓

واینسا پولت جور شه بعد خونه یا ماشین بخری چون هیچوقت نمیشه 

مگه اینکه امنیت شغلی داشته باشی بدونی میتونی قسط بدی با قرضو وام خونه ماشین بخری

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

توی این سن ارتودنسی چندساله جواب میده و هزینش چقده؟ 

منم میخوام انجام بدم

پیشرفت کنم فوقش میشه ماهی ۳۰یا۴۰بازم نمیشه کاری کرد

کارتون چی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹