2777
2789
عنوان

خانوما تمیز و باسلیقه لطفا بیایید

145 بازدید | 15 پست

بخاطر اینکه از اول تابستون پنجره های خونم بازه همه جاااا گرد و خاکه شدیده. بنظرتون الان خونه تکونی کنم تا اواخر شهریور و مهر بازم گرد و خاک میشه یا بذارم موقعی که هوا سرد شد همه جارو گرد گیری کنم و در و پنجره هارو ببندم؟ 

از صبح دارم اتاق خوابمون رو تمیز میکنم رو بالای میز ارایش و کمد و کتیبه های پرده پر از خاک بود واقعا خسته شدم چکار کنم 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گردگیری کن به بار هم آخر مهر ماه که پنجره هارو می بندید تمیز کن منم شرایطم همینه

يا حسين عاشقى ام عاشق ديوانه كيمين        💚💚          كوى عشقوندا يانان عاشق مستانه كيمين.       💚💚              خدا جونم سه تا گل منو در پناه امام حسين حفظ كن.       🍎🌷🌷
کار های خونه تمومی نداره دارم میمیرم از خستگی

خدا قوت خسته نباشی

ببین من تجربه خودمو میگم من هرروز گردگیری ساده انجام میدم و هرماه جدی تر،پایان هرفصل در خد خونه تکونی،و اینجوری همیشه خونم تمیزه

من چند روزه پایان فصل/ تابستون رو شروع مردم چون هوا خنک بود و میطلبید 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

خدا قوت خسته نباشیببین من تجربه خودمو میگم من هرروز گردگیری ساده انجام میدم و هرماه جدی تر،پایان هرف ...

قربونت عزیزم 

منم بخدا هر روز دستمال دستمه اما تا یه دقیقه پنجره باز میکنم همون میشه. 

گردگیری جدی هر ماه یعنی چجوری؟ با گردگیری ساده چه فرقی داره

الان گردگیری کن به بار هم آخر مهر ماه که پنجره هارو می بندید تمیز کن منم شرایطم همینه

ج ر خوردم از صبح اما هیچ جا هنوز تمیز نشده شوهرم اومد دعوام کرد گفت ببین وضعته چقدر عرق کردی ول کن خودم میکنم. اما بد تر کثیفش میکنه😅😅😅😭

کولر مگه روشن نیست اخه هوای بیرون الان چه خنکی داره کولر خودش هوارو تهویه هم میکنه

بازم گرمه کولر جواب نمیده

قربونت عزیزم منم بخدا هر روز دستمال دستمه اما تا یه دقیقه پنجره باز میکنم همون میشه. گردگیری جدی هر ...

زنده باشی گلم

گردگیری هرروزه خب یه دستکش ماکارون دارم نمدار میکنم روی صندلی های ناهارخوری و مبلا و میز وسط و کانتر... رو گردگیری میکنم،با شیشه شور هم اینه ها رو،ماهیانه خب لا لوهای پنجره و پشت تی وی و بخاری ها و این چیزا،حتی تی هم که تقریبا هرروز میزنم ماهیانش فرق داره،پایان فصل هم که دیگه کشوهای تخت ها رو میارم بیرون تی میندازم زیر تخت ها،میزتوالت و کنسول و ... که بشه تکون بدم رو تی حسابی میزنم پشت و زیرشون رو.هرجا نشه تکون داد پارچه میپیچم دور سیخ با اون🤣

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

زنده باشی گلمگردگیری هرروزه خب یه دستکش ماکارون دارم نمدار میکنم روی صندلی های ناهارخوری و مبلا و می ...

اهاان مرسی عزیزم خسته نباشی عزیزم 😅♥♥♥♥😘😘😘