2777
2789
اتفاقا بختیاری هستن

من. تو بختیاری. ها نشندیم. ولی. خوب رسم ها. فرق میکنه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پس بیاد تمام حق و حقوق شو بگیره زنه ر تبدیل به کلفت و برده کنه، جهیزیه و سیسمونی هم بگیره ازش!

وا این چه طرز فکریه! والا ما جهاز آوردیم کلفت هم نشدیم با آدم نرمال وصلت کنید که این مشکلات نباشه

ما رسم جهیزیه رو هنوز داریم و من بردم ولی رسم سیسمونی سالهاست برداشته شده خداروشکر 

هیچ جنگ و دعوا و زرنگ بازی هم نداشتیم نه ما به اونا زور گفتیم نه اونا به ما همه چیز عادی برگزارشد 😁

وا این چه طرز فکریه! والا ما جهاز آوردیم کلفت هم نشدیم با آدم نرمال وصلت کنید که این مشکلات نباشه

بله درست میگید 

ایشون نمی‌دونم چرا اینو بهم گفت 

کلا بعضیا دلشون میخواد بپرن به بقیه 

آدم می‌ترسه نظر بده 

من چیز بدی نگفتم خیلی برام عجیب بود آخه ندیدم کسی همه چیو گردن بگیره 

اگه هم بگیره که چقدر عالی 

احتمالا هست که خبر نداره از این چیزا

اینا میگن چون شاغل هستیم نه جهیزیه ببریم نه کمک خرج باشیم،تازه حق مسکن و جهیزیه و مهریه و مراسم و خونه و ماشین و حق طلاق و حق تحصیل رو از شوهر بگیریم یه هزار تومن از حقوقمونو هم خرج نکنیم واسه خونه

هم رسم سیسمونی داریم هم جهاز

اما ما جهاز رو نصف خریدیم لوازم بزرگ رو همسرم خورده ریزا رو من،سیسمونی در حد چند دست لباس خریدم و اجازه ندادم خانواده ام چیزی بخرن

ولی دوبرابر هزینه اش رو یه حساب برای پسرم باز کردن گفتن حرف و حدیثی برات نباشه🤦‍♀️😐  

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
تو این دوره بهتره هر دو خانواده کمک حال زندگی باشند البته که ندیدم پسری همه این چیزارو بتونه قبول کن ...

من شوهرم قبول کرده خانوادش هم چیزی نگفتن

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️