2777
2789

با بیگودی بهتره یا مداد

میخوام فر ریز باشه 

و اینکه خیلی بمونه چون میخوام برم عروسی حداقل ۷ ساعت بمونه

یکی بهم گفت برو حمام بعد موهای نم دار دور بیگودی یا مداد بپیچ بعد سشوار بزن یه سه ساعت صبر کن بعد اسپره کاسپین بزن بعد بیرون بیار بعد دوباره اسپره کاسپین بزن میمونه همین حالتی 

راست گفته؟شما تاحالا اینجوری امتحان کردین؟

راهکار بهتری دارین شما؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با نی امتحان کردم شد سیم تلفنی اما باید یه شب باهاش بخوابی و فرداش با ژل یا تافت موهات فیکس کنیبر ...

یعنی تو شب رفتی حمام بعد موهای نم دار دور نی پیچیدی بعد تا صبح خوابیدی بعد صبح اسپره فیکس زدی؟یه سوال قبل از بیرون آوردن از نی اسپره فیکس زدی یا بعد از اینکه از نی درآوردی؟ 

و اینکه سشوار زدی یا نه؟

وای مرسی😍🥹❤️

حیف عکسش ندارم وگرنه برات میفرستادم خیلی فر قشنگی شد نگاه موهات که خیسه سعی کن چندنفر باهات شاخه های نازک بردارن بعد ژل بزن بعد بپیچ بعد با کش چهل گیس ببندش فیلم دقیقش تو اینستا یا گوگل هست دیگه اینجوری نیازی نیست بعدش تافت یا ژل بزنی بعدم با یه شال سرتو ببند خیلی عذابه خوابیدن با نی اما خیلی قشنگ میشه نتیجش

حیف عکسش ندارم وگرنه برات میفرستادم خیلی فر قشنگی شد نگاه موهات که خیسه سعی کن چندنفر باهات شاخه های ...

مرسی عزیز دلم😍❤️

شاخه مو‌ها هر چی کم حجم تر باشه بهتره؟ یعنی شاخه های کم بردارم؟

بعد سشوار هم زدی؟

یعنی تو شب رفتی حمام بعد موهای نم دار دور نی پیچیدی بعد تا صبح خوابیدی بعد صبح اسپره فیکس زدی؟یه سوا ...

موهام تا خیس بود پیچوندم

قبل از اینکه باز کنم صبحش از فاصله دور یه حرارت کم گرفتم رو موهام چون نی پلاستیکیه خطرناکه یدفعه اب بشه بعد موهامو باز کردم اما یه جوری بود که موهام کاملا خشک بود دیگه

من چون قبل از پیچوندن هر شاخه از موهام ژل زده بودم دیگه اسپری فیکس نزدم اگر دیگه خیلی استرس داری یدفعه باز شه وقتی بازشون کردی اسپری فیکس بزن

مرسی عزیز دلم😍❤️شاخه مو‌ها هر چی کم حجم تر باشه بهتره؟ یعنی شاخه های کم بردارم؟بعد سشوار هم زدی؟

اره هرچی شاخه ها نازک تر و کم حجم تر باشه فرات ریز تر و نازتر میشه اما میشه سیم تلفنی خیلی ناز 

سشوار هم برات توضیح‌ دادم با حرارت کم و از دور بده یکی صبحش برات بگیره که خوب خشک شه موهات بعد باز کن نی هارو