2777
2789

من دارم یک کتاب فانتزی عاشقانه می نویسم واسه اش یک شعر نیاز داشتم و شعر رو نوشتم. به نظرتون خوب شده. اخه من اولین کار عاشقانه فانتزیم هستش میخوام عالی باشه بلکه ۸ سال دیگه بتونم چاپش بکنم اسمش رو هم گذاشتم روز های فانی

روزی بود که امید ها وجود داشتن

روزی که دیگه رفته و بر نمی گرده

روزی بود که همه خوشحال بودن

روزی که دیگه وجود نداره

روزی بود که پرندگان آواز می خوندن

روزی که دیگه رفته و بر نمی گرده

روزی بود که خدایان به ما لطف داشتن

روزی که دیگه وجود نداره

پ.ن : داستان مثل افسانه های چینی و کره هست واسه همین باید واژه خدایان رو استفاده می کردم فانتزی هست دیگه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

وزن نداره،تصویر نداره،اصلا شعر نیست

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه شعر سپید در نظرش گرفت ولی تصویر نداره و مشکل داره

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

من شعر بلد نیستم بگم

فقط بلدم داستان بنویسم............

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

میشه شعر سپید در نظرش گرفت ولی تصویر نداره و مشکل داره

ای خدا

نوشتن همین هم یک هفته زمان برد

تا بخوام برای کتابم شعر بنویسم ۴۰ سال از زندگیم گذشته😐😐😐😐😐😐

مثل ترجمه فارسی شعرهشعر زبان اصلی حتما قافیه و زیباییهایی داشته

از جایی نگرفتم

فکر کن اگه زبان چینی بکنمش قشنگتر بشه

منظورم اینه که ترجمه هایی که توی انیمه ها و فیلمها میبینیم شعر اصلیش اینقدر ساده نبوده

نمی دونم

بهتره بدم پیش یک شاعری چیزی واسه ام یک شعر بگه

خودم که بعد یک هفته این شد😑😑😂😂😂😂