2777
2789
عنوان

خانم هایی که شاغل هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 35 پست
من پول خودمو واسه خودمو مامانم فقط لباس میخرم اما شوهرم جداگانه پول تو جیبیمو هم میده

درامدت چقدره ک فقط لباس میخری

خوب طلا بخر پس انداز کن

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تا چه اندازه می کنید؟یعنی همه در آمدتون رو می ذارید وسط؟

همش

هروقت هرچی پیش بیاد و داشته باشم خرج میکنم چرا نکنم

ولی بشرطی که شوهر وطیفم ندونه 

قدر بدونه

ارزشش داشته باشه

ادم یاشه

مسئولیت پذیر باشع

خب بنظرمن حرفش کاملا منطقیه الان مثلا خواهرمن ک متاهل و شاغله، بهرحال صب تاعصر سرکارهو داره از وقت ...

نه قبول ندارم 

حتی اگر خانوم هزینه ای هم نکنه بازهم منفعته برای شوهرش 

چون هزینه خودشو میده وهمین کلی کمکه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
به نظرم خودت رو این موصوع نباید حساسیت نشون بدی اینجوری نباشه ک مثلا هی بگی پول من و اینجور صحبتا من ...

اتفاقا باید حساسیت نشون داد

حساس نباشی و بهش فکر نکنی بعدا تو زندگی به مشکل می خوری

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ولی از من ب تو از همون اول بگو من قرار نیست نون اور باشم اختیار خودمه دلم بخواد کار میکنم البته اگر طرفت پولداره ولی اگر دو ب دو هستین بزار وسط اشکالی نداره زندگی مشترکه الانم ک زندگیا سخته تو هم ی مقداری رو برای زندگی خرج کن وگرنه اگه پولداره و حس می‌کنی می‌تونه چرا درآمد خودتو بزاری وسط اونو برای دل خودت هرجا خواستی خرجش کن راستی شغلت چیه 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

نه قبول ندارم حتی اگر خانوم هزینه ای هم نکنه بازهم منفعته برای شوهرش چون هزینه خودشو میده وهمین کلی ...

خب این درست

ولی بهرحال خانم یه سری وظایفی توی خونه هم داره دیگه...

نمیشه توقع داشته باشی هییییچ کاری نکنی  بعد پولاتم براخودت باشه!

مثلا الان خواهرمن  جوریه ک شوهرش از سرکار میاد بهش میگه برو از یخچال بردار گرم کن بخور !!!!  لباساتم بریز ماشین  بعد ببر پهن کن!

بچه رو عصری ببر پارک !!!!

خب بعد پولاشم براخودش باشه والا منم باشم قبول نمیکنم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!