2777
2789

دیروز بعد مدتهااا خرید اینترنتی تصمیم گرفتم حضوری برم خرید

مغازه اول که فروشنده دقیقاااا دنبال من میومد اعصابمو خورد کرده بوددد

هرجا میرفتم کنارم لباسهای همون قسمت رو مرتب میکرد 

تا لباس رو نگاه میکردم پشتش فورا همونو صاف میکرد 

مغازه بعدی خداروشکر دیدم فروشنده مشغوله 

باخیال راحت انتخابمو کردم و بردم که پرو کنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا تازه لباسو پوشیده بودم 

که دیدم بدون هیچ اجازه ومقدمه ای اومد پرده رو زد کنار گفت عزیزززم ببینم چی انتخاب کردی😑😑عه خیلی خوبه بهت میاد

یعنی من دقیقااا قیافه ام اینجوری بود🙄

چرا حریم خصوصی تعریف نشده واسشون اصلا 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اینجوری مشتری رو میپرونن که 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بعضیا میگن دزد اینا زیاده دنبال مشتری میرن ‌

والا کلا من فقط تو مغازه بودم 

خب زیرچشمی منو چک میکرد دیگه 

این علنا داشت میگفت دست به هیچی نزن برو بیرون🤣

من اینجور جاها خرید نمیکنم چون بهم حس بدی میدن

حتی اگه از لباس خوشم بیاد نمیخرم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم دوست دارم شلوغ باشه کاری به کارم نداشته باشند بدم میاد پشت سرم راه میان هی میگن بفرمایید و راهنم ...

اتفاقا اینم پرسید

من داشتم نگاه میکردم گفت چیز خاصی مد نظرتون هست؟

گفتم نه! میخوام ببینم مدلهارو😑 

من از فروشنده ایی که دنبالم راه بیاد متنفرم حتی اگه از لباسه هم خوشم بیاد میام بیرون طرف اگه راهنمای ...

اون برا راهنمایی نمیاد ک   برا دزدی ها میاد ک فت و فراووووون شده    ما تو هایپر اینقدر دزدی زیاد شده  قشنگ حواست نباشه ورشکست میشی با دزدا  اینقدم پرروهستن گردن نمیگیرن حالا از تو لباسش درش میاری ها

البته جسارت ب شما نباشه خاستم بدونی برا راهنمایی نیس دنبال کردن

والا کلا من فقط تو مغازه بودم خب زیرچشمی منو چک میکرد دیگه این علنا داشت میگفت دست به هیچی نزن برو ب ...

😂😂🤣🤣🤣🤣 چی بگم والا تو یه مغازه دوسه سال پیش کار میکردم صاحب مغازه با من می‌گفت این کاراو کن😂😂😂

اون برا راهنمایی نمیاد ک برا دزدی ها میاد ک فت و فراووووون شده ما تو هایپر اینقدر دزدی زیاد شده ...

اخه نمیشه دزدید که 

تگ داره روی مانتوها 

بعد هم باید یه کم نامحسوس اینکار رو کنن وگرنه مشتری ناراحت میشه