2777
2789
عنوان

چرا فروشنده های لباس اینجوری شدن😑🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 31 پست

[QUOTE=392669043]😂😂🤣🤣🤣🤣 چی بگم والا تو یه مغازه دوسه سال پیش کار میکردم صاحب مغازه با من می‌گفت این کاراو کن😂

سیاست فروش ندارن دیگه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون برا راهنمایی نمیاد ک برا دزدی ها میاد ک فت و فراووووون شده ما تو هایپر اینقدر دزدی زیاد شده ...

الان بیشتر لباسا تگ داره 

چی یکم والا حتما دزدی شده چشمشون ترسیده که میان😀

صبح میشه این شب 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندین ساله حضوری خرید نمیکنمخاطره ای که ازشون برام مونده اینه:وقتی میری داخل مغازه برخورد عالی، تحوی ...

الان دیگه همون برخورد عالی هم ندارن🤣

میری تو مغازه همه بهت نگاه میکنن ببینن میخوای چیکار کنی😑🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه نمیشه دزدید که تگ داره روی مانتوها بعد هم باید یه کم نامحسوس اینکار رو کنن وگرنه مشتری ناراحت می ...

باورت نمیشه چ مدل دزدیهای جدیدی اومده ک طرف مث جادوگر میدزده عین قرقی  خیلی باید حواست جمع باشه تابگیریش  توی شورت هم میزارن

ببین حرفه ایهاشون یه کیسه مانند داخل مانتوش میدوزه ک یه دکمه ی مانتو رو باز کنه و هی بزاره تو اون کیسه  مام  عطر همه چی

اگر مجبور نیستی حضوری نخر.من حضوری اصلا نمیخرم، خدمات خرید اینترنتی همه مدل بهتره.

میگم که خیلی وقت بود حضوری خرید نکرده بودم 

منم همیشه اینترنتی میخرم راضی ام

الان بیشتر لباسا تگ داره چی یکم والا حتما دزدی شده چشمشون ترسیده که میان😀

اره من ک توی فروشگاهم میدونم چ روشهایی هست برا دزدی    بنده خداها چشمشون ترسیده  از طرفی صاحبکارا ب فروشنده هاشون میگن از حقوقت کم میکنم چیزایی ک دزدیده شده مگه چقد میگیره ک بخواد چن تیکه لباس هم ازش کم شه

اره من ک توی فروشگاهم میدونم چ روشهایی هست برا دزدی بنده خداها چشمشون ترسیده از طرفی صاحبکارا ب ...

چه ادمهای بی انصافی هستن 

خب چیزی که دزدیده شده چه ربطی،به فروشنده داره

همین طرز فکرهارو دارن که مشتزی هاشونو میپرونن دیگه 

ماها که از این مدل رفتار خوشمون نمیاد وخریدهم نمیکنیم ازشون واقعا

بقچه کردی

کرد؟ ته

توی موادغذایی ام  دزدگیر ندارن   خودمون مواظبیم  قشنگ برمیدارن چیزای گرون مثل چای  و ...  گاهی متوجه نمیشیم بعدا توی دوربین میبینم ک فلان وسیله دزدیده شده

اکثرا خود صاحب فروشگاه متوجه میشه میبره اون گوشه ازش میگیره  یا میگن بدبختیم یا با پررویی میگن تو از توی دوربین اشتباه دیدی    یا میزاره توکیف و جیب و... میگه مثلا یادم رفته حساب کنم  یا میگه کرم دزدی دارم مریضم  و چرت و پرتای دیگه   خیلی بیشرف شدن دزدا   

چه ادمهای بی انصافی هستن خب چیزی که دزدیده شده چه ربطی،به فروشنده دارههمین طرز فکرهارو دارن که مشتزی ...

اره  فروشنده ها بی تقصیرن   ازشون میخان ک مشتری رو زیرنظر بگیرن   اونا هم خب مالشون مگه چقد فروش داره ک بخان ضرر بدن  با اونهمه مالیات مغازه ها

به نظرم همه رو دزد میبینن ...البته حقم دارن چون باید خودشون پولشو بدن

اره دیگه  فروشنده ها بصورت پیشفرض باید هرکی وارد میشه دزد ببینن مگر اینکه خلافش ثابت بشه

اینقد مشتری آشنا بود ک باورمون نمیشد ولی دزد بود بعدها فهمیدیم توی دوربین مچشو میگرفت