2777
2789
عنوان

فرار

94 بازدید | 12 پست

یک زن و شوهر که بچه هم دارن 

مرده نمیدونم قرص میخوره یا چی زنه رو هم کتک. میزنه در حدی که دست زنه برای همیشه به لرزش افتاده و اجازه طلاق هم نمیدن مادر شوهر و شوهر  مادرشوهر عفریته بدجنس ک ث افت و همه چیز گوه  گفته میخوام عروسم تا اخر عمر زجر بکشه 💔😭 

دلم میسوزه برای زنه نمیگم چکارمه اما واقعا جوون و زیباست حق داره یه ازدواج کنه یه زندگی خوب رو تجربه کنه 

خلاصه نتونست طاقت بیاره فرار کرد 

نمیدونم کجا هیچکس ازش خبر نداره نه شماره ای نه چیزی حتی ما که اقوامشیم 💔💔💔💔💔 

مادرشوهره میگه پلیسا دنبالشن 

برای چی؟؟ نمیدونم یعنی کاری کرده یا فرارش جرم بوده؟  

اما خب پیداش نکردن 😔💔 

یه روز زنگ زد که برای دخترش داره خاستگار میاد راضی هم نبوده اما خب دخترش خیلی دوستش داشته انگار از کجا خبر داشته و اینا نمیدونم 

خلاصه این برای خاستگاری دخترش حضور پیدا میکنه 

اما چی شد 

گرفتنش زیر کتک 💔جلوی مرده بهش بد و بیراه گفتن اینم برای همیشه میره 

دختر ۱۵ ۱۶ ساله اش ازدواج کرده و بچه داره ظاهرا زندگی خوبی دارن 

نمیدونم خبر داره یا نه 💔😔 

پسرش مشکل روحی و ذهنی پیدا کرده و دخترش اونو برده پیش خودش پسره ده سالشه 

به مادرش خیلی وابسته بوده 💔💔 

حالا یه دختر دیگش پیش اوناست معلوم نی بهش داره چی میگذره بهش چی گفتن 

اما اونی که ازدواج کرده میگفت که من که حالا ازدواج کردم میدونم حق با مادرم بود 💔😔🥲 

یعنی زنه کجاست 💔😔هیچکس خبر نداره دخترش هم سراغ مادرش میگرفت

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

میدونم طولانیه اما بخونید یکم حرف بزنیم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی چه زندگی سختی داشته بنده خدا..ان شاالله هرجا هست سلامت باشه

دلم به حالش میسوزه خالمه.... 💔😔

خب،چه کاری از دست ما برمیاد؟

نمیدونم فقط خواستم بگم 

خوب کرد رفت

امیدوارم تا ابدیت هم نفهمن کجاست

این مردا و خانواده های آشغالشون لیاقتشون زندگی خوش نیست

پرنده هم تو خونه ی همچین آشغالایی باشه روانی میشه یا پرهاش رو میکنه و دق مرگ میشه

الهی هرکی مشکل داره بتونه بره و پیداش هم نکنن

تو زندگی شخصی دیگران دخالت نکن!

خالمه.... 💔😔

دختر خالمو بعد از سالها دیدم

خوب کرد رفتامیدوارم تا ابدیت هم نفهمن کجاستاین مردا و خانواده های آشغالشون لیاقتشون زندگی خوش نیستپر ...

حیف که اسم شوهرش تو شناسنامشه 💔😔 

خدا لعنت کنه همچین ادمایی با اون دل سنگشون آش.. غالا 

قانون هست .اگر مشکلی با دخالت تو توی زندگی اونها به وجود بیاد همه تو را مقصر میدونندبگذار خودشون مشک ...

مگ من دخالت کردم فقط دلم سوخت