2777
2789

شوهرم قبلا هم سابقه خیانت داشت .. ولی تو این یک سال اخیر با خودم میگفتم دیگه هیچ مورد مشکوکی نیست خدایا شکرت .....من حس شیشمم خیلی خیلی قوی ولی این بار نفهمیدم....ولی رمز گوشیش رو نمیداد این خیلی اذیتم میکرد و باعث میشد باز شک کنم رفته بودیم شهرستان پسرم ب نت شوهرم وصل بود شوهرم داشت جوجه درست میکرد تو حیات من بهش گفتم نت نمیاره گوشیتو بده بزاره پیشش  گوشیشو گرفتم دیدم چون چراغ قوه روشن بود اومده بود روصفحه یادش نبود صفحه بازه رفتم داخل دیدم صفحه بازه رفتم واتساپش دیدم با ی نفر ک با اسم مرد ذخیره شده.... دوستان ادامشو الان مینویسم ولی دارم با گریه اینارو مینویسم داغونم خواهش میکنم اگه میخاید چیزی بگید بد تر بشم نظر ندید

✌✌✌✌

بعد من از ز طرف پسرم گریه میکرد نت ضعیف بود از ی طرف دخترم شیر میخاست با دستای لرزون داشتم چتارو میخوندم زنه شوهرم داشت از چتاش فهمیدم کلی عوس فرستاده بود اینم قربون صدقش رفته بود 😭😭😭😭

✌✌✌✌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدری حالم بد شد دیگه ادامه رو نخوندم رفتم حیاط صداش کردم بیرون نمیخواستم  جاریم بفهمه اونم اونجا بود واقعا  من ب جای اون خجالت میکشیدم هیچی نگفت ی کلمه حرف نزد سرش پایسن بود دوس داشتم بکشمش اون لحضه

✌✌✌✌
فیلم میگرفتی با گوشی خودت سریع ازشبعد سر فرصت فیلمو اهسته میکردی میخوندی

به هام گیجم کرده بودن خیلی فشار روم بود شماره زنرو برداشتم پیام دادم منو بلاک کزد اصلا جوابمو نداد تو محرم شماره همو گرفتن حرومی ها

✌✌✌✌
فیلم میگرفتی با گوشی خودت سریع ازشبعد سر فرصت فیلمو اهسته میکردی میخوندی

به هام گیجم کرده بودن خیلی فشار روم بود شماره زنرو برداشتم پیام دادم منو بلاک کزد اصلا جوابمو نداد تو محرم شماره همو گرفتن حرومی ها

✌✌✌✌

الان بعد یک ماه کلی التماس غلط کردن و بخاطر بچه ها گذشتم برگشتم خونم ولی لحضه ای یادم نمیره چتا عکسا از شوهرم بدم میاد حالم خیلی بده هر چی مسخره بیرون میبره زره ای ب چشمم نمیاد 

✌✌✌✌