2777
2789

من نامادری دارم...پسردایی ناتنیم دوستشو معرفی کرده 

این اقاعع یبار خاستگاری نوه دایی ناتنیم هم رفته منتهی ردش کردن 

این ی مشکل 

مسئله بعدی هم میگن عکسمو بدن خانوادش ببینه تایید کنه بعد ب مسرشون نشون بدن 

این خیلی حرصیم میکنه انگار عهد بوقه

درسته نظرشون مهمه ولی این تایید صلاحیت اولیه رو مخمه بشدت از این رسمو رسوم ها بدم میاد اونا همدانین و میترسم دردسر بشه من تهرانم 

اگ هی بیان خونم چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست ندارم...تا حالا هم به کسی عکس ندادم...گفتم بهتره بیان منزلمون تا با هم آشنا بشیم

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

عکس نده، اگه کیس خوبی بود قبلی ها ردش نمیکردن حواست به اینم باشه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چه ربطی داره ایده ال هر کسی فرق میکنه شاید از قیافش خوشش نیومده ولی به دل این بشینه واقعا چه افکار ع ...

تو چه میدونی چرا ردش کردن شاید یه مشکلی داشته 

یا تحقیق کردن فهمیدن به درد نمیخوره

بعدشم من نظرمو به اسی گفتم شما چرا حرص میخوری

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

موافق عکس دادن و گرفتن نیستم.

برای خودم پیش اومد، دختر خانم از عکسش خیلی قشنگتر بود. عکس 1 لحظه از چهره آدم هست. همه چیز رو بیان نمیکنه

بعد چهره انقدر مهمه که حتما باید تایید بشه بعد بقیه معیار ها بررسی بشه. چهره یکی از 10 تا معیار هست. جزء مهم هاش هم نیست. این افکار مشکل زا هستند.

با احترام اگه نریزن سرم خیلی دقت کن خیلییییی خودم همسر همدانی شدم فرهنگای عجیب و قدیمی زیادی دارن

ببینید اینطورن ک عروساشون خیلی گوش ب فرمان مادرشوهرن ولی تهران دیگ مثل گذشته نیست سالی یبار یارو میره خونه عروسش