2777
2789

مثلا شوهرم با هر کی دعواش میشه من فوش میدم 😐😐 تو خونه بجای که ناز و عشوه بیام همش در حال حرفای رکیک هستم مثلا ی فیلم میبینم میگم طرفو عن خوره . بی شرفو و لاشی رو عهههههه😐😐 یا با شوهرم دعوا میکنم همه گریه میکنن . ولی من بزنه میزنمش فوشش میدم میگم کثافت میرینم بهتاااا با من دعوا نکن اوسکولللل 😐😐🎀 خیلی اوضاعم بریخته کاملا ظاهرم زنونس به خودمم میرسم صورتمم نازهااا خشن نیست.  ولی اصلا شبیه خانم ها نیستم گفتار و رفتارم و حرف زدنم 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف رکیک مردونه زنونه ندارع خوب نیست همین رو حذف کن کلی تاثیر میزارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقدر منی🤣🤣🤣🤣

عه توام اینجوری؟ شوهرت چیزی نمیگه؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

من از این جور زنا بیشتر خوشم میاد پسرم بودم زن اینجوری میگرفتم برعکس اینکه میگن خوب نیست به نظرم اینجوری بامزه تره بعدم یه چیز بگم روحت اینجوریه روح خیلی مهم و پیچیده هست ولی همه فقط به جسم توجه میکنن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بحث مردونه بدون نیست بی ادبی ،به خدا تو باشگاه پنج دقیقه با یه خانمه حرف زدم تمامش حرفای رکیک و زشت ...

من به کسی بی ادبی نمیکنم . ولی کلا خشنم حتی تو دعواها منو صدا میکنن

بددهن بودن چیزی نیست ک عادی باشه

اسی وقتی اینقدر بی ادبه

ممکنه بچشم ازش الگو برداری کنه

و فردا پس فردا ک بچش رفت تو مدرسه

باهمین ادبیات با بچه های دیگه صحبت کنه

و اون بچه ها هم ازش یادبگیرن و ی گوشه جامعه خراب شه

و بچشم به فرد بی ادب و بی شخصیت

پبش معلماهمکلاسیا و والدین معروف شه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

من از این جور زنا بیشتر خوشم میاد پسرم بودم زن اینجوری میگرفتم برعکس اینکه میگن خوب نیست به نظرم این ...

عه چه جالب دیروز خیلی غصه خوردم که چرا نمی تونم شبیه خانم ها رفتار کنم کلا اخلاقم مثل پسراس . شاید چون همش بیرون بودم از صبح تا شب . ممنون گلم🎀❤️

بددهن بودن چیزی نیست ک عادی باشهاسی وقتی اینقدر بی ادبهممکنه بچشم ازش الگو برداری کنهو فردا پس فردا ...

اینو ریپ زدم رویکی کامنتشو پاک کرد

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S