2777
2789
عنوان

کانتور بینی قوز دار

239 بازدید | 17 پست

خانما بینی قوز دار اگ کانتور بشه قوزش دیگه مشخص نیست تو آرایش 

کسی بوده قوز داشته باشه ارایشش خوب افتاده باشه 

دماغم قوز داره عروسیمع استرس دارم بد بشه 💔🥲😭

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

چقدره خیلی زیاد و تو چشمه حالت عادی؟

از روبرو اصلا مشخص نیست فقط نیم رخ

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کانتور یعنی که از روبه رو که عکس میگیری دماغت کوچیک‌ و کانتور شده به نظر بیاد قوز رو برطرف نمی ...

چندتا کلیپ دیدم برطرف شده بود قوز ببینیم از روبرو مشخص نیست فقط نیم رخ نمی‌دونم چیکار میشه کرد

میخوای عکس بذار راهنماییت کنیم

باش الان میزارم

اگه فقط در حد یه برآمدگی کوچیک باشه اره آرایشگر حرفه ای باشه می‌تونه درست کنه، روی قوز و کانتور میزنن بالای قوز و نوک بینی و هایلایتر میزنن باعث میشه کمتر دیده بشه ولی اگه خیلی عقابی باشه فک نکنم با کانتور بشه کاریش کرد

ببین جاهایی که میخوان برامده بشه کانتور روشن و شاین میزنن

جایی که میخوان زیاد تو چشم نباشه کانتور تیره 

فکر کنم اون قسمت رو تیره کنن برات

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

میخوای عکس بذار راهنماییت کنیم

گذاشتم تابیاد

ببین جاهایی که میخوان برامده بشه کانتور روشن و شاین میزننجایی که میخوان زیاد تو چشم نباشه کانتور تیر ...

از جلو مشخص نیست برا آتلیه میگم از نیم‌ رخ

اگه فقط در حد یه برآمدگی کوچیک باشه اره آرایشگر حرفه ای باشه می‌تونه درست کنه، روی قوز و کانتور میزن ...

عکسشو گذاشتم  بیین

دماغت استخوانی میتونی فیلر بزنی عالی میشه

برج هفت هشت می‌خوام عمل کنم  نمیشه 

الان برا عروسیم نمی‌دونم چیکار‌کنم