یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم ولی فکر میکنم همین تن سالم باشه و دخترام عاقبت بخیر باشن و بعدش اینقدر پول داشته باشم که بدون حساب کتاب خرجش کنم دوست دارم برم کشورهای مختلف... دوست دارم یه رستوران خوب داشته باشم... ... نه اینکه من و شوهرم دو تاییکار کنیم و سالی یه بار مسافرت شهر خودمون به زور بتونیم بریم... امسال که ما شینمون عوض کردیم و هنوز در نیومده منتظریم ماشین تحویل بده کارخانه محترم ایران خودرو... مامانم میگه یه سال شد با هواپیما یا قطار بیا ... نمیدونن که چقدر زیاد میشه هزینش... و من بابت همین تعویض ماشین همهپس اندازمو دادم
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو