بعد اینم بگم ک پسرداییم بابت شغلش تهرانه یا کلا خیلی کم همو میبینیم اینجور نبوده ک بهش فک کنم
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بخاطر این خواب عاشقش شدی یا از قبل بهش علاقه داری؟
حس خوبی بهش داشتم ولی علاقه فک نکنم
ولی بعد خوابم انگار دیونش شدم
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
فامیل همون فامیل باید بمونه ، ازدواج فامیلی رو نمیدونم چرا ممنوع نمیکنن 😑😂 برای سلامت بچه هاتون حد ...
همین بگووو
من عع فامیل متنفرم همیشه هم ازدواج فامیلی منع میکردم
اما الان انگار دیوونه شدم