کف سرم پوسته های خشک میزنه میکنم زخم میشه ولی زود هم چرب میشن موهام 😫😩
چه شامپویی بزنم هرچی زدم خوب نبووده😭
مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند.
یبار سرکه سیب ب صورتم زدم تا چندساعت قرمز بود آنقدر ترسیده بودم
مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علائم دیگه ای مثلا شوره توی ابروهات نداری؟ با خوردن فلفل و گرمیجات بدتر نمیشه؟ کناره ی بینیت پوسته پ ...
نه اصلا
پس خداروشکر چیز خاصی نیست عزیزمیکی از دوستان من از شامپو ایروکس برای شوره های سرش استفاده میکنه و نت ...
احساس میکنم موهام خیلی بد شده آنقدر شامپو امتحان کردم که موهام وز و خشک شده و ریزش پیدا کرد،ایروکس هم زدم اتفاقا😓