2777
2789

نه درامدشو میدونم چقدره رومم نمیشه بهش مستقیم بگم پول بهم بده گدایه از بس .

به شوخی ام بهش گفتم یه بار که پولای خودم تموم شده میخام از پولای تو خرج کنم ولی مثل گاوه حتی رو نزده که تعارف کنه واقعا لازم داری بدم بهت منم غرورم اجازه نمیده مستقیم به روش بزنم که بهم پول بده چه غلطی بکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه چیه 

وظیفشه 

همین الان شماره کارتتو براش بفرس زیرش هم بنویس هرچی کَرمته عشقم 🤪

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

توقعم داره خرید های خونه از فضا بیان حتی خریدای خونه رو تا ده بار بهش نگم نمیکنه .مگر این که لازم خودش باشه بره بخره مثلا شوینده جات شامپو همه چی تموم شده بهشم گفتم شوینده جات هیچی نددرم باز انگار ن انگار میخام این دفعه خاست بره حموم ریکا بهش بدم ک حالش جا بیاد 

شوهره نفقه داری

باید خرجی بده نهایت هیچ کاری نکن  حرفی نزن ولی دست به سیاه و سفید نزن صداش در اومد 

بگو نوکر و کلفت نیستم که گرچه اونا هم مجانی برا کسی کار نمیکنن 

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
شوهرته باید بده مگه تو غذا نمیدی ب اون؟

گفتم بهش خودشو میزنه اون راه همش منم اعصابم خورد میشه که هر روز هی بگم بهش پول بده و اونم نده توقع دارم خودش یک تومن مثلا بریزه بگه هر وقت تموم کردی لازم داشتی بگو باز نه که بهش بگم .بگمم در میاره ۵۰ تومن میزاره رو اپن و میره احه ۵۰ تومن چیپسم نمیشه 😪

بهش بگوعادت کنه بدبخت میشی

تو خونه ننه اش عادت کرده اینجوری باباش پول نمیده ب زنش زنش هر روز جیبا شوهرخ رو میگرده و اگر شانسی پول باشه تو جیبش بدون اجازه همه رو ور میداره دیگه این حالا یه قطره از دستش نمیچکه وقتی ام میاد خونه کل جیباشو تو ماشین خالی میکنه عوضی

با ادم پروو باید پروو باشی روم نمیشه چیه ،جرش بده بگو پول میخوام ،تو خونه دست به سیاه و سفید نزن وقت ...

خودم اگر درامد داشتم که آدمم حسابش نمیکردم حیف که دستم زیر سنگه الان دعوا کنم باهاشم بر میخوره سری بهش پرنسسعلیه به قول معروف انگار اون شوهر کرده 🥲