2777
2789
عنوان

پنج سال شد و من هنوز مادر شدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 61 پست
منم ۶ساله منتظرم دوبار ای وی اف کردم منفی شد باز دوشنبه انتقال جنین دارم بدنم از امپولا سوراخ و کبود ...

بمیرم برات 😭😭😭😭😭😭انشالله اینسری دیگه مثبت بشی 

لا إله إلّا اللّه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخرش اذیت شدم مثل درد شدید پریودی بود خیلی حس بدی داشت

عزیزم امیدوارم که باردار بشی . اگه لوله هات باز بوده یعنی بلغم و چسبندگی نداشتی و این خودش خیلی خوبه برا  کمک درمانی. از من شوهرم می‌ره دارو میخوره خوب میشه ولی من چون بلغم رحمم زیاده همون رو هم دفع می‌کنه . به خاطر همین جرات ندارم برم ای وی آف یا ایوای

خودم تنبلی تخمدان شوهرمم واریکوسل داشت عمل کرده ولی تغییر چشمگیری نداشته

اینا که مشکل نیست 

من با همین شرایط و بد تر از این باردار شدم 

من تنبلی تخمدان شدیدم دارم در حدی که تا آمپول نزنم پریود نمیشم 

همسرم واریکوسل داره و تو آخرین آزمایشی که داد قدرت باروریش رو ۲ درصد زده بودن

۹ سال منتظر بودم و ۱۲ بار باردار شدم که به نتیجه نرسید ، یکیش رو ۲۴ هفته ، یکیش رو ۱۹ هفته و باقی رو زیر ۱۲ هفته از دست دادم

۲ سال پیش فهمیدم دیابت دارم و مجبور شدم انسولین شروع کنم

بهمون گفتن باید آی وی اف کنیم ، اومدیم پیگیری کنیم برای عمل همسرم فهمیدیم یه توده توی مثانه داره و همه فکرمون درگیر اون شد 

ولی الآن طبیعی بدون هیچ دارویی باردار شدم و ۲۸ هفتم

میدونی تو همه این مدت خیلی توسل کردیم ، توکل کردیم ولی یک لحظه حتی از خدا ناامید نشدیم 

خیلی بیشتر به خدا نزدیک شدیم هر بار با هر اتفاق و هر بارداری قوی تر و محکم تر شدیم 

الآنم مطمئنم پاداش صبوریم رو گرفتم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
بخدا انقدر رفتیم دکتر خسته شدم هی میلیون میلیون میریزم تو جیب دکتر و داروخانه ولی کو نتیجه

عزیزم حق داری هزینه ها بالاست ivfهم خیلی گرونه آیا بشه آیا نشه به نظرم برین ازبهزیستی بگیرین خرجتون کمتره

آخه من اصلا باردار نشدم 😭😭😭

پس وضعت از من بهتره 

۱۲ تا داغ ندیدی 

باردارم میشی ، اینایی که گفتی مشکل حل نشدنی نیست پس نا امید نشو 

همه چیز به وقتش درست میشه ، شاید قراره مامان صبورترین باشی شایدم خدا داره محکت میزنه پس صبر کن ، آرامش داشته باش و توکل کن 

ان شاالله خیلی زود مامان میشی❤️

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
پس وضعت از من بهتره ۱۲ تا داغ ندیدی باردارم میشی ، اینایی که گفتی مشکل حل نشدنی نیست پس نا امید نشو ...

خسته شدم دیگه نمی‌کشم دلم بچه میخواد هر چی دکتر دوا درمون هیچ پیشرفتی نداریم 😭

لا إله إلّا اللّه