2777
2789
درسته.یه سوال اکه دوست داشتی جواب بده.همسرت واقعا هیچ اخلاق بدی نداشت که اینقد دلتنگشی؟

اگه بخوام حقیقت رو بگم نه.  درسته تازه ازدواج کرده بوديم ولی خب سال ها با هم دختر عمو پسرعمو بوديم و هیچ اخلاق بدی ازش ندیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تاپیک هات رو خوندم کلی گریه کردم می‌دونم سخته ولی کم کم خودت رو جمع و جور کن .زندگی تو هنوز ادامه داره. غم سنگینی تو دلته و با یادآوریش سنگینتر میشه.

انشاالله خدا بهت صبر بده ...خیلی سخته.امیدوارم روزهات دوباره روشن بشه.برای خودت یه هدفی انتخاب کن و براش تلاش کن شاید یهکم حواست به جای دیگه بره و آنقدر غصه نخوری...

اگه بخوام حقیقت رو بگم نه. درسته تازه ازدواج کرده بوديم ولی خب سال ها با هم دختر عمو پسرعمو بوديم و ...

پس حق داری دلتنگش باشی.خدا رحمتش کنه.ولی این خانومایی که شوهراشون در حقشون ظلم میکنن و بعد از فوت شوهر دلتنگش میشن برام غیرقابل قبوله

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

عزیزم تاپیک هات رو خوندم کلی گریه کردم می‌دونم سخته ولی کم کم خودت رو جمع و جور کن .زندگی تو هنوز اد ...

ظاهر رو همیشه قوی نگه می‌دارم خودم تنها زندگی میکنم همراه بچه هام از پس زندگیم بر میام ولی خب جای هیچ زخمی خوب نمیشه

پس حق داری دلتنگش باشی.خدا رحمتش کنه.ولی این خانومایی که شوهراشون در حقشون ظلم میکنن و بعد از فوت شو ...

خدا رفتگانتو بیامرزه

نمیدونم تو شرایطش قرار نگرفتم شاید وابسته باشن

ظاهر رو همیشه قوی نگه می‌دارم خودم تنها زندگی میکنم همراه بچه هام از پس زندگیم بر میام ولی خب جای هی ...

چند تا بچه داری و چند سالتونه ؟

فکر کردم بچه نداری. خدا خودش بهت یه نیروی قوی میده که بخاطر بچه هات ادامه بدی.

آخی عزیزم خیلی جوونی.داشتن دو تا نوزاد پنج ماهه و بزرگ کردنشون به تنهایی خیلی سخته.خدا کمکت کنه.فعلا به بچه هات فکر کن.کی خرجیتون رو میده؟

یه همکار دارم که اونم تو جوانی همسرش و از دست داد دو تا پسر بزرگ داره دارن تو روسیه پزشکی می‌خونن . انشاالله درسشون تموم شد برگردن و زحمات مادرشونو جبران کنن.

شما هم خیلی جوونی الان نه ولی سالهای آینده به ازدواج مجدد فکر کن.البته با کسی که بشناسیش و بدونی بچه هات رو اذیت نمیکنه.

آخی عزیزم خیلی جوونی.داشتن دو تا نوزاد پنج ماهه و بزرگ کردنشون به تنهایی خیلی سخته.خدا کمکت کنه.فعلا ...

همسرم با برادر شوهر رستوران داشتن شریکی الانم خرجمون از همونه خدا رو شکر خوبه خونه هم به اسممه 

چه خوب خدا حفظشون کنه برا مادرشون

حقیقتا دیگه هیچوقت قرار نیس به ازدواج مجدد فکر کنم حاضر نبستم ناپدری هرچقدرم به ظاهر خوب بالا سر بچه هام باشه

اگه بخوام حقیقت رو بگم نه. درسته تازه ازدواج کرده بوديم ولی خب سال ها با هم دختر عمو پسرعمو بوديم و ...

اگه اخلاقش بد بود،  تا صد سالگی زنده بود واقعا چرا ادم های خوب زود میرن از پیشمون