2777
2789

من و این دختر از کلاس سومی دوست و همکلاسی بودیم

اولاش ازش خوشم نمیومد....اینم با من حال نمی‌کرد چون خیلی زرنگ بود و من هم سعی می‌کردم بهش برسم...

بعدا اصلا خودمم نفهمیدم چی شد شدیم صمیمی ترین رفیقای هم...تا خود امسال که کنکوری بودیم همکلاسی بودیم

خیلی رفیق بودیم...حالا اون مامان باباش کلی براش هزینه کردن خونه دوبلکس اتاق مستقل...رعایت کردن سر و صدا و...

من دقیقا ۷ سال هست از شهر خودمون جدا نشدم..اون هربار یه نقطه متفاوت میرفت...بعدش میومد با ذوق تعریف می‌کرد و می‌گفت مامان بابام گفتن تا انگیزه داشتی باشی...خلاصه زحماتشون هم نتیجه داد و امسال پزشک میشه

ولی من  حتی اتاق مستقل هم نداشتم از یه جایی به بعد مامان بابام گفتن برو تو حیاط بخون میرفتم تو حیاط تو سرما درس میخوندم که پسر هیز و کثافت همسایمون هم میومد دید زدن...بعد مامان بابام بخاطر مشکلات هزارسالشون هر روز دعواشون بود و آخر سر کاری کردن که ما امسال سر سفره عید کنار هم نبودیم...یعنی قهر بودن مادرم مارو ترک کرد پدرم همین طور...برادرم با رفیقاش سرگرم بود منم تنها تو خونه ...

بعد برادرم ناسازگاریاش بیشتر شد و با کل خانواده دعوارفت برا اینکه حرصش رو خالی کنه منو کتک میزد بابامم دستش به مامانم نمی‌رسید منو کتک میزد منم ۲ روز قبل کنکور اردیبهشت خودکشی کردم ولی متاسفانه بابام زود متوجه شد و نزاشت بمیرم و قرصا رو از معدم بالا آوردم...وضعیت بعد خودکشی بد تر شد......نتیجه کنکورا اومده و منی که حتی یه زمانی درسم به دوستم رسید و ترازام بهتر از اون شد نتیجه الان خراب شده...

مامان بابام تازه فهمیدن چه بلایی سرم آوردن...تراپیست رفتم..گفت ای کاش زودتر میومدی...ای کاش پدر و مادرت زودتر به دادت میرسیدن...و بعد با زبان بی زبانی منو رد کرد...

حالت دوستم مدااااااااااااام پیام میده و همچنان از ذوق نتیجه کنکورش و سفرهایی که این تابستون رفته و...میگه...من حسودی نیستم ولی حس خوبی هم ندارم

اونم الان گیر داده چرا سردی

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

فحشش که نمیدم 

ولی منظورم اینه دست از سرم برداره

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بگو من تو شرایط خوبی نیستم نمیتونم ارتباط برقرار کنم هروقت که اوضاعم بهتر شد حتما بهت پیام میدم

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو من تو شرایط خوبی نیستم نمیتونم ارتباط برقرار کنم هروقت که اوضاعم بهتر شد حتما بهت پیام میدم

نمیخوام امیدوارش کنم میخوام براهمیشه ولم کنه

نمیخوام امیدوارش کنم میخوام براهمیشه ولم کنه

پس بگو من وضعیت روحیم رو روال نیست نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم ببخشید مراقب خودت باش

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بگو میخام یه سال دیگه بخونم و بعد همه راه های ارتباطی رو قطع کن اینستا واتساپ پاک کن بعد بشین مصمم بخون حالا ک خونوادت هم فهمیدن در حقت بد کردن امسالو راه میان باهات تراپی هم ادامه بده

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بگو میخام یه سال دیگه بخونم و بعد همه راه های ارتباطی رو قطع کن اینستا واتساپ پاک کن بعد بشین مصمم ب ...

تراپیست منو گردن نگرف😅🖤

یه هفته هست دارم میخونم با مشاور...

به همین ج ندادن ادامه میدم تا روزی که جواب انتخاب رشته و..بیاد پزشکی قبول شه برم یه پیام تبریک بهش بگم و بعد هم تمام