2777
2789

یکی از دوستام متاهله بعد گاهی اوقات درست تحویل نمیگرفت یا بهم سلام نمیکرد ..منم میگفتم شاید حواسش نبوده درست منو ندیده و...

ولی امروز کاملا منو دید و بهش سلام کردم ولی جوابمو نداد 

به حدی ناراحتم که خدا میدونه 

الان مثلا فکر میکنه شاخ غول شکسته با شوهرکردنش ؟😑😑😑

حالا خوبه شوهرشم کیس خاصی نیست یه معلم ساده اس وگرنه تو فامیلای ما یا دخترای اطرافم میبینی طرف شوهرش وکیله یا قاضیه یا حتی خوده دختره پزشکه ،انقدر قشنگ تحویلت میگیره و متواضعانه رفتار میکنه آدم لذت میبره 

اون وقت این دوست من اینجوری رفتار میکنه 

راست میگن خدا به هرکسی اندازه ظرفیتش نعمت میده امروز فهمیدم چقدر بی جنبه و بی ظرفیته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو به دل نگیر بعضیا از بیشعوریشونهندید بدید یه خری خرید رفت و اومد از روش پریدحکایت دوست شمایت

واقعا نمیتونم ناراحت نباشم 🤦🏻‍♀️

قبلا هم یسری رفتارا ازش دیده بودم ولی گذاشتم حساب اینکه حواسش نبوده و...

ولی امروز منو قشنگ دیده ولی تحویل نگرفت حتی درست سلامم نکرد

من دوستم، از وقتی که دخترش ازدواج کرد از اون موقع دیگه ارتباط باهام نداره، دوستای صمیمی بودیم و با هم در ارتباط بودیم اما تا دخترش نامزد کرد...

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
فکر میکنه چون تو مجردی اگه باهات صمیمی بشه و ممکنه به شوهرش چشم داشته باشی و مخش کنی از این افکار مز ...

نه فکر نکنم اینجوری باشه 

چون هر دومون مذهبی هستیم خودشم میدونه من همچین آدمی نیستم خیلی چارچوب دارم 

اصن تا حالا به شوهرش سلامم نکردم

واییی نگوو

یه بار پیش دوست متاهلم بود

گوشی رو برداشت گفت

الو محمد جاااااان و.. 

چند دقیقه بعد شوهرش زنگ زد گفت چیکار داشتی زنگ زدی😂

اینم میگفت تو زنگ زدی

شوهرش میگفت نه من زنگ نزدم

ینی خود دوستم الکی گوشی رو گرفته بود دستش

که بگه شوهرم تماس گرفته 😂😂😂

منم بزور جلو خنده ام گرفته بودم 

واقعا نمیتونم ناراحت نباشم 🤦🏻‍♀️قبلا هم یسری رفتارا ازش دیده بودم ولی گذاشتم حساب اینکه حواسش نبود ...

منم یکی از دخترای همکلاسیم اینطور بود شوهر کرده بود دماغم عمل کرده بود

قبل اون قیافش شبیه سماور بود خیلی زشت بود

الان چنبار باهاش حرف زدم سوال درسی پرسیدم

فقط نگاه میکنه و هیچ چی نمیگه😐😂🤣

یبارم انقد توهم زدع بود ی پسر تو کلاسمون از ی دختر دیگ خوشش میومد داشت اون دخترو دید میزد این توهم زده بود ک داره اونو دید میزنع

بعد گفت این حرومزادع چرا انقد نگام میکنه🤣🤣🤣🤣🤣😶