2777
2789

وقتی فک میکنی بچت نمیمونه ...

وقتی نگران سلامتی بچه تو شکمتی...

وقتی تموم فکرت زايمانته...

همش فکر میکنی آدمای بد بچت میکشن...

فکر میکنی جادوگر میاد بچت میکشه...

همش انرژی های منفی بهت میگن بچت نمیمونه میمیره..

همون لحظه خدا هم میاد بهت میگه خودم مواظب بچتم تا من نخوام برگی از درخت نمیوفته 🌿:)..

تا من اجازه ندم هیچ کس نمیمیره!

این منم که زنده میکنم و میمیرانم 🙂‍↔️

بعد تو نگرانی که یه مشت بد ذات بچت بکشن؟؟

خدا بهم میخنده 🙂 میگه بنده منو باش یادش رفته من هستم اگه شیطان هست منم هستم اگه اون قدرت داره ؛قدرت من از اون بیشتره!:)

هرچقدررر جادو بگیرن هرچقدررر انرژی منفی بدن آخرش به خواست من بچت میمونه 🙂

اگه کل دنیا جمع بشن که بچه تورو آسیب بزنن تا من نخام هیچی نمیشه!

قدرت دسته منه:)) نه اون آدمایی که همش تو فکرشونی اونا اگه قدرت داشتن خودشونو خوشبخت میکردن😄🙂!

میگه صاحب دنیا منم ! یادت رفته منو؟

میگه بچت صحیح و سالم داره تو شکمت تکون میخوره بعد تو نشستی ب حرف چنتا موجود کوچولو گریه میکنی😂🙂..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

خدا هرچی زجرو براماخاسته دیگه چی نخواسته

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف

خدا هرچی زجرو براماخاسته دیگه چی نخواسته

هرچی بخاد جون آدما دست خودشه ن ی مشت جادوگر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.