2777
2789

حدود ۴ ماهه باردارم. کارمند یه شرکت خصوصی هستم. حقوقم خیلی بالا نیست (مقایسه با فشار کاری ای که تحمل می کنم) حدود ۲۵ تومنه. البته این تمام دریافتی منه کارانه بن و... هیچی نمی‌دن.

اوضاع مالی همسرم خوبه من چندین سال کار کردم که روزی بتونم از مرخصی زایمان و مزایایش استفاده کنم. اما حالا که باردارم می بینم توو محیط کار دارم خیلی اذیت میشم. همکاران خیلی خییییلی بیشعوری دارم که از شوخی جنسی و تیکه جنسی انداختن به بارداری من بگیر تا بدترین کارها رو میکنن و در نهایت اسمش رو میزارن شوخی.

مثلا چهارشنبه یه همکار آقا که بسیار بی تربیته با صدای خییییلی بلند ع طسه کرد که همرو بخندونه بطوری که خودش میخواست صداش بلندتر بشه نمیدونم چجوری توضیح بدم. چندین بار این کارو کرده اما اینبار پشت سر من وایستاده بود یجوری ترسیدم و قلبم درد گرفت فقط بهش گفتم: این کارت اصلا درست نیست.

بهم گفت «اینکارو می کنم بچه زودتر به دنیا بیاد»

دیگه واقعا بریدم می‌خوام قید کارو بزنم بخاطر آسایش روان بچم بمونم خونه!

از طرفی وام گرفتم و قسط دارم نیاز دارم هم بخاطر اون وام و هم بخاطر حقوق زایمان حداقل سه ماه دیگه برم سرکار.

شما باشید می‌آید بیرون یا سخت نمیگیرید و صبر می کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.