2777
2789

بچه ها من و دوستم که همشهریمه مامایی خوندیم. دوتا شهر جدا بود دانشگامون.

من قبل از اون وارد دانشگاه شدم و قبل از اون تموم کردم و قبل از اون شروع به کارم بود.

من کارم تو شهری بود که نیم ساعت با شهرخودمون فاصله داشت و وقتی قراردادم تموم شد دوستم فارغ التحصیل شد و توی شهر خودمون توی زایشگاه مشغول به کار شد. ما تو این مدت باهم صحبت میکردیم البته من بیکار بودم و شغلی نداشتم.

بعد توی شهرمون استخدامی زدن منوگرفتن. اول بخش زنان بودم دوستمم خبر داشت به گوشش میرسید اما یه پیامم نداد. وارد زایشگاه شدم دیدمش سمتم میومد سلام میکرد ولی کنارش که مینشستم هرچی میگفتم میگفت من نمیدونم.یهو از زایشگاه حذف شدم دیگه هیچ سراغی نگرفت نه زنگ نه پیام هیچی. بااینکه تو گروه بابقیه حرف میزنه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بخدا خیلی وقتا دوست دشمن خاموشِ .نمیدونم چی شده بعضیارو می بینی پر از خشم و حسادتن ، سخت هست ولی اهمیت نده  .  ب این فکر کن که تواگ شب و روز حالت خراب باشه اون ککش هم نمیگزه پس  اجازه نده حتی فکرش هم بیشتر از این بهت آسیب بزنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی وقتا دوست دشمن خاموشِ .نمیدونم چی شده بعضیارو می بینی پر از خشم و حسادتن ، سخت هست ولی اهمیت نده  .  ب این فکر کن که تواگ شب و روز حالت خراب باشه اون ککش هم نمیگزه پس  اجازه نده حتی فکرش هم بیشتر از این بهت آسیب بزنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️