2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افریننننن دمت گرم دختر منم 27 کیلو داخل سه ماه کم کردم:)))

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

منم‌تو ۵ هفته ۶ کیلو تقریبا کم‌کردم‌با‌بوتاکس معده و آمپول میلیتاید.بوتاکس که الکی بود اما آمپول واق ...

عزیزم میلیتاید برای من که بی‌ام‌آی ۲۴ ام اوکیه؟؟شنیدم باید بالای ۳۰ باشه 

اگه اوکیه همین فردا برم دکتر برام ینویسه

۷۰ ام میخوام ۶۰ بشه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
بچه ها چجوری میشه ماهی ی کیلو کم کرد فعالیت خاصی نیست فقط درس خوندن قد ۱۷۰ وزن حدود ۷۰

۱ کیلو که چیزی نیست من ماهی ۵ کیلو کم کردم فقط با کالری شماری 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

خو من درس قراره زیاد بخونم تو دو سال ده تا اضافه کردم ... صبحانه و میان وعده زیاد میشه اگر بادین بگی ...

ربطی نداره شما هر چقد دلت میخواد صبحونه و عصرونه بخور اماااا سالم خوری کن حذف نون و شیرینی جات بجاش پروتئین زیادی مصرف کن 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

ربطی نداره شما هر چقد دلت میخواد صبحونه و عصرونه بخور اماااا سالم خوری کن حذف نون و شیرینی جات بجاش ...

خوب نون نمیشه باید صبح بخورم ظهرم حتما باید برنج بخورم 

ولی شب میتونم سبک بخورم