2777
2789
عنوان

بچهای کنکوری اگه سوالی چیزی دارین بیاین بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از الان با پایه صفر میشه رتبه ی خوبی اورد؟

من خودمم صفر صفر بودم چون کل تایم دبیرستان کرونا بود انلاین هیچی نخونده بودم با پایه صفر شروع کردم این رشته هارو میارم تازه من تایم مطالعم خیلی کم بود 

دارم میرم دهم، هدفم دانشگاه تاپه، رشتمم ریاضی فیزیک، هر صحبتی یا تجربه ای که به نظرت به دردم میخوره ...

تدریس استاد معین کرمی رو ببین خودش بعد از هر کلاسش میگه که واسه اون هفته از چه کتابی و چقدر تست بزنی خیلی کمکت میکنه

تدریس استاد معین کرمی رو ببین خودش بعد از هر کلاسش میگه که واسه اون هفته از چه کتابی و چقدر تست بزنی ...

کلاس ماز گرفتم، تیزهوشانم قبول شدم، برنامه ام اینه شهریور مطالعم روزانه ۶ ساعت باشه و به علاوه ۲-۴ ساعت زبان کره ای و انگلیسی، البته مازاد بر اون

تدریس استاد معین کرمی رو ببین خودش بعد از هر کلاسش میگه که واسه اون هفته از چه کتابی و چقدر تست بزنی ...

درصدات و با ترازت میگی عزیزم

منم خیلی ناامیدم فقط زیست ۲۵ درصد زدم بقیع ۰ تراز ۴۷۰۰ شدم 

امید هس بیاد مثلا ۷۷۰۰ نهایی هم ۸ هزار 

کلا منم پیراپزشکی میخام

من مشکلم مسئله نیست نمیتونم حل کنم نمیتونم با فرمول بازی کنممم

درصدات و با ترازت میگی عزیزممنم خیلی ناامیدم فقط زیست ۲۵ درصد زدم بقیع ۰ تراز ۴۷۰۰ شدم امید هس بیاد ...

من ترازم ۷۸۰۰ شد تراز نهاییمم احتمالا همون ۸۰۰۰ بشه

کتابم فعلا شیمی خیلی سبز و ریاضی نشر الگو گفتن بگیرم یه سئوال شیمی ۴۰۲ بگیرم اشکال داره؟

نه عزیزم تفاوت چندانی نداره فقط چنتا سوال کنکور تو چاپ جدید اضاف میکنن وگرنه همونه