2777
2789

صدا دادم 

و اون از خواب پرید 

این اتفاق سه چهار بار افتاد و من هر سری خودمو بخواب زدم الان هنوز خوابه من نمی‌دونم چ واکانشی داشته باشم ابرو و شرفم رفت🙂

ب روی خودت نیار 

اونم  ک....ن داره دیگ

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین دفاع حمله‌س

بیدار شد تو بگو چطوری گوزو

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
بهترین دفاع حمله‌سبیدار شد تو بگو چطوری گوزو

وای دختر از دست تو🤣🤣🤣🤣🤣

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

وای دختر از دست تو🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😁❤️

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بیخیال

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همیشه ورزش مقعدانجام بده جمعش کن ول کن بعدهروقت دیدی یااحساس کردی بادداری بروتوالت عادتت میشه.....منطقه مابدمیدونن ولی جالبه توسایت میشه محفل خندیدن راه میافته .....مطمئن باش بعدابه روت میاره .....قطره هست مال کودکانه مال کولیت روده اس بگیرازداروخونه وشبهابخور

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

ضعف نکرده هنوزززز خوابه؟ برو تکونش بده ببین زنده س 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه