2777
2789
عنوان

رابطم خراب شد😭😭😭💔

372 بازدید | 25 پست

پریشب ک پیش رفیقام بودم پارتنرم پیام میداد و راجب مشکلات وکارش صحبت میکرد ک من نمتونم زیاد آن شم(خوانندس و سرش شلوغ و همش استادیوم)

رفیقام پیام هاشو دیدن ب زور بهم گفتن این دروغ میگه پارتنر منم همینطوری بود و رفت و این بدرد تو نمیخوره و ما تجربه کردیم

منم پر شدم پریدم ب پسره و ب بدترین نحو ممکن رفتار کردم باهاش

پسری ک تا مشکلمو فهمید موند حال بدمو دید موند خوبیا و بدیام دید موند💔

حالا من موندم پشیمون و دلتنگ 

رفیقامم تخمشون نیس میگن یکی پیدا میکنیم ک در خودت باشه اون  خیلی لولش بالا بود و تو خیلی معمولی هستی💔

چی بگم بهت؟

وقتی افسار رابطه‌تون رو میدین دست دخترای حسود

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معذرت خواهی واسه همین وقتا گذاشتن دیگه زنگ بزن عذر خواهی کن بگو دلم تنگ شده بود اعصاب نداشتم ببینمت خوب میشم درست میشه

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁
عزیزم معذرت خواهی واسه همین وقتا گذاشتن دیگه زنگ بزن عذر خواهی کن بگو دلم تنگ شده بود اعصاب نداشتم ب ...

بش پیام دادم عذر خواهی کردم توضیح دادم همچیو اما جواب نداد 

ته دلم هی مسوزه هی مسوزه هی مسوزه 

دارم میمیرم ابجی💔

عزیزم  هیچ راهی نداره آشتی کنی؟

جایی رو نمیدونی ک همیشه میره، بری حضوری حرف بزنی؟

بگی دوستام گولم زدن  نفهمیدم چی شد و پریدم ب تو و اینا؟

من صدبار اینکارو کردم البته نه تحت تاثیر دوستام

مثلا ی دختر پسر خوشحال دیدم  رفتم پریدم ب اون ک‌ چرا فلانی

بعدش ی منت کشی الکی کردم آشتی کرده 😂

بنظرم ی تلاشی بکن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بش پیام دادم عذر خواهی کردم توضیح دادم همچیو اما جواب نداد ته دلم هی مسوزه هی مسوزه هی مسوزه

زنگ بزن بهش اگه جواب نداد بزار یکم تو حال خودش باشه ناراحته مردا بعد ناراحتی به کم فضا نیاز دارن تا بهتر بشن

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁

د آخه----

دختر دلم میخواد سرت جیغ بکشم

چرا چرا چراااا با حرف یه مشت حسود ببخشید خ.راب پسر ب این خوبیو ول کردی؟

خدایی انقدر چرت و پرتای بقیه روت تاثیر میزارن؟

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!