2777
2789

مادر نشین. باتشکر 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور باباها 

چون بابای ما هر چی عقده داشت سر من و داداش هام خالی کرد و به روز سیاه نشوندمون 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
خوب بگو‌کلا بچه کنسله.چون تو دهه شصت آدم سالم به ندرت پیدا میشه

آره کلا کنسله 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

من انقد تروما دارم که تصمیم گرفتم هیچ وقت مادر نشم🙂

لطفا نشو 

بعضی ها عقده ها و تروما های خودشون رو سر بچه خالی میکنن

اما هستن کسایی که معتقدن بچه من نباید اون چیزایی که من تجربه کردم رو،تجربه کنه

مثل مامانم که هیچوقت اجازه نداد ما خاطره بد داشته باشیم از کانون خانواده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

همینطور باباها چون بابای ما هر چی عقده داشت سر من و داداش هام خالی کرد و به روز سیاه نشوندمون

موافقم 

موضوع تاپیک هات پخته و عمیقه۲۲ سالته واقعا؟

آره 22 سالمه 

خوب اونا خودشون قربانی به عده دیگه هستند.باید به میزان تفکرشون متوقع باشیم

ولی باید سعی کنند این زنجیره ظلم به فرزند و تصمیم گیری به جای مارو از یه جایی قطع 

کنند الان توی این زندگی که من کردم فقط ما بچه ها بودیم که نابود شدیم 

به خدا اگه بدونی به خاطر تصمیمات اشتباه و حسودانه بابام ما به چه روزی نشستیم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
بعضی ها عقده ها و تروما های خودشون رو سر بچه خالی میکنناما هستن کسایی که معتقدن بچه من نباید اون چیز ...

ای کاش منم این جور آدمایی رو اطرافم میدیدم

بعضی ها عقده ها و تروما های خودشون رو سر بچه خالی میکنناما هستن کسایی که معتقدن بچه من نباید اون چیز ...

ان شا ٕالله خدا سلامتی بده به مادرتون