2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه محلیه شیروخیلی بجوشون

تب مالت با جوشوندن از بین نمیره

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
تب مالت با جوشوندن از بین نمیره

ازدکتربچم پرسیدم میگفت اگه حساسیت نداره بهش زیادبجوشونی موردنداره اگه باجوشوندن نمیره پس چیکاربایدکرد؟اونوقت درهرصورت که آدم میگیره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ازدکتربچم پرسیدم میگفت اگه حساسیت نداره بهش زیادبجوشونی موردنداره اگه باجوشوندن نمیره پس چیکاربایدکر ...

با پاستوریزه کردن از بین میره

که فقط توی کارخونه امکانپذیره

ممکنه آلودگی های دیگه از بین بره ولی تب مالت با جوشوندن در خانه از بین نمیره

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
شیر گاو ک میگن ندین ماست گاوی پاستوریزه وجود داره؟

متوجه منظورت نشدم

میگن شیر گاو ندین ماست گاوی بدین؟

همه این پاستوریزه های توی مغازه ها گاوی هست فکر کنم دیگه

متوجه منظورت نشدممیگن شیر گاو ندین ماست گاوی بدین؟همه این پاستوریزه های توی مغازه ها گاوی هست فکر کن ...

ماست گوسفندی هم جدیدااومده من یباربستنی باشیربزهم خوردم طعمش بی نظیربود

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ماست گوسفندی هم جدیدااومده من یباربستنی باشیربزهم خوردم طعمش بی نظیربود

اره منم با شیر بز خوردم بستنی رو

ولی چون کلا درگیر لبنیات نیستیم و مصرف نمیکنیم نمیدونم لبنیات جدید چی هست توی بازار

ما کلا شاید سالی ۴ بار ماست بخریم اونم ماهشام میخریم