2777
2789
ارهعروس و دوماد شهرهاشون فرق داشتبرای خانواده عروس یه حالت جشن عقد طور گرفتن ولی عروس لباس سفید عروس ...

اها این خوب بوده 😅

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

عزیزم علتش چی بود

رسمشون بود 

فکر کنم باعث می شه هزینه مراسم ها جدا باشه 

هر خانواده هزینه فامیل های خودش می ده  دیگه مشکلی هم پیش نمیاد که تعداد دعوتی ها چقدر باشه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوست ندارم راستش عروس داماد باهم باشن بهتره که

ما داشتیم چون اختلاف داشتن عروس خونه خودشون داماد هم خونه خودش 

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

بله عروسی دوستم اینجوری بود.

رسمشون اینه که خانواده ی عروس ، شیربها می گیرند و پدر عروس خودش جدا عروسی می گیره 

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
نه خانواده عروس گفته بودن به خاطر حرف و حدیث بعدش جدا باشه بهتره

اتفاقا همین عروسی که رفتیم و جدا بود  مردهای فامیل مقابل دعواشون شد و از هم جداشون کردن و نزاشتن بفهمیم علت دعوا چی بوده.  انگار از قبل مشکل داشتن اونجا دوباره دعواشون شده بود

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اتفاقا همین عروسی که رفتیم و جدا بود مردهای فامیل مقابل دعواشون شد و از هم جداشون کردن و نزاشتن بفه ...

اره ماهم ی عروسی رفتین مهمونی داماد مشروب خور بودن . اونجا حالشون بد میشه همو زده بودن . بعد مراسم و جدا کردن

عزیزم علتش چی بود

چند تا عروسی اینجوری رفتم 

چون عروس و داماد از دو تا کشور متفاوت بودن و فامیل ها رو نمیتونستن یه جا جمع کنن . 

یکی هم بود چون خانواده داماد شرایطشون خاص بود جدا گرفتن که فیلم و عکسی ازشون نباشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چند تا عروسی اینجوری رفتم چون عروس و داماد از دو تا کشور متفاوت بودن و فامیل ها رو نمیتونستن یه جا ج ...

کشور؟؟ او مای گاد 😐✌️

کشور؟؟ او مای گاد 😐✌️

حالا چرا جو گیر می شی. 

شاید داماد پاکستانی بوده 😊

حالا چرا جو گیر می شی. شاید داماد پاکستانی بوده 😊

پاکستان که نزدیکه .اتفاقا یکی از دوستام با یه خانوم اهل این کشور اشنا شده و میخوان عروسی رو ایران بگیرن چون نزدیکه میتونن فامیلای خانوم بیان ایران😁🌹

این جدا گرفتن ها بیشتر برای مسافت دورتره مثلا اروپا و ایران و …

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عروسی خودم 

توی یه روز بود 

ولی با دوتا مکان 

اونا برای مهمونای خودشون مجلس گرفتن ما برای مهمونای خودمون 

نه دوماد توی مجلس ما بود 

نه من توی مجلس اونا 

تهشم عروس کشون کردیم 

من نیم ساعت توی مجلس اونا بودم...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊