خانما تا حالا عروسی رفتین که خانواده عروس و داماد جدا مراسم برگزار کرده باشم⁉️ مثلا مهمونای خانواده داماد یه تالار مهمونی عروس یه تالار یا حتی یه شب دیگه 😶
مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه خانواده عروس گفته بودن به خاطر حرف و حدیث بعدش جدا باشه بهتره
اتفاقا همین عروسی که رفتیم و جدا بود مردهای فامیل مقابل دعواشون شد و از هم جداشون کردن و نزاشتن بفهمیم علت دعوا چی بوده. انگار از قبل مشکل داشتن اونجا دوباره دعواشون شده بود
هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
اونا برای مهمونای خودشون مجلس گرفتن ما برای مهمونای خودمون
نه دوماد توی مجلس ما بود
نه من توی مجلس اونا
تهشم عروس کشون کردیم
من نیم ساعت توی مجلس اونا بودم...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊