2777
2789
عنوان

ابجیم خونشو مفتی داد ب ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 48 پست
پول نداریم خدا لعنت کنه برادرشوهرمو پول رهن خونمون رو دادیم ک بده مستاجرمون بلند بشه برداشت گذاشت رو ...

خب لابد لازم داشته بدهی شو 

مردم قرض هم بدن بازم لعنت میشن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
اگه به بردار شوهرت بدهی داشتین و بدهی شو برداشته دیگه نفرین کردن نداره حقشه وا

نفرین کنه نمیرسه به برادر شوهرش که، ازشون پول میخاسته طلبشو برداشته 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحدی ک پول رهن خونمو برداره ما با ۲تا بچه آواره بشیم

از شما که پول اضافی برنداشته حقش بوده هرکسی نیاز داره 

نفرین ناحق هم خیلی بده

توقع داشتن از ادما روح و روان خودتو بهم میریزه، بقیه مسئول زندگی ما نیستن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اینجور موقع ها دوست بهتره انگار دخترم خونه مسکن ملی ثبت نام کرده قرار بوده ۲ساله بدن ۴سال شده ۸سال بود جایی می نشست دقیق امسال که قراره شهریور تحویل بدن صاحبخونه گفته ما برای پسرم میخواهیم خونه رو ودخترم مونده بود برای ای چند ماه چیکار کنه که دوستش یه خونه خالی داشت داد دخترم بشینه فقط گفت اگه یه موقع مشتری اومد برای خونه ببینه نارحت نشی بدون هیچ پولی داده بشینن