2777
2789
عنوان

برای تولد دخترم چی براش بخرم و از کجا

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 48 پست
ای خدا حالا فک کن ی دخمل دیگه ام دارم که اونم تولد یک سالگیش با خواهرش یکی هستش ولی برای اون کادو خر ...

خب بده به منننن😭😭😭💔💔

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار ی دقیقه عکس بدم ببینش

باشهههههه😭😭😍😍😍

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

حتما حالا تو سال های قبل براش گوشواره و دستبند گرفتم برم ببینم میتونم گردنبند براش بخرم ست اونا

متاسفانه این چندروزه طلا افزایش قیمت داشته،اما ظریف ترین طلا از این وسایلی که دو سه روز بعد دلشو میزنه خییلی بهتره،یا از این دستبند چرم ها بخر که یک تیکه طلا کار شده

متاسفانه این چندروزه طلا افزایش قیمت داشته،اما ظریف ترین طلا از این وسایلی که دو سه روز بعد دلشو میز ...

اره عزیزم الان ۷و۹۰۰ هستش حالا برم اگه بشه که چه بهتر .

باورت میشه قربونت همه اینا رو داره فقط لباس شخصیت های کارتونی براش کوچیک شده.

میشه منم بیام دخترت باشم گلم ؟؟؟؟؟؟

خدانکنه گلم بزار فک کنم ببینم چی مد نظرم میاد باز 

میشه منم بیام دخترت باشم گلم ؟؟؟؟؟؟خدانکنه گلم بزار فک کنم ببینم چی مد نظرم میاد باز

ای جانم چرا کنه بفرما ولی فک کنم خواهر بهتره ،حالا قراره برم ببینم میتونم براش پلاک بگیرم از پسندازم گناه داره بچه ام

ای جانم چرا کنه بفرما ولی فک کنم خواهر بهتره ،حالا قراره برم ببینم میتونم براش پلاک بگیرم از پسندازم ...

قربونت بشم سلامت باشه دخترت شوخی کردم گلم 

انشاالله که تنش صحیح و سلامت باشه همیشه 

🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩

لوازم التحریر خوشگله 

یا میتونی لباس بخری براش 

بازی فکری 

مداد رنگی و ..... ی چیزی ک باهاش سرگرم بشه خوبه

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

دیگه میره مدرسه لوازم تحریر فانتزی بگیر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!