جیگرطلا۶۷ مدیر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 4433 عنوان بنظرتون برم یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 20 پست پدرشوهرم حالش خوب نیست شوهرم میگه بیا سربزن بهشولی من ناراحتم چون چند ماه پیش پدرش گفت بمون پیشم خواهر شوهرم به شوهرم گفت من نمونم ونرم . شوهرم گفت برو خونه میخوام ب شوهرم بگم اول از خواهرت اجازه بگیر بعد منو دعوت کن 1404/05/31 | 10:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6115 من ک مشکل ندارم میرفتم ولی دو بار آخر خواهراش گفتن من نرم شوهرم پشتم نبود ب من گفت برو خونه ماهم مشکلی نداشتیم با عروسمون عروسمون هم با ما مشکلی نداشت ولی خب عواقب یه سری ناپختگی بازیا بعدن برای آدم روشن میشهبه نظرم برو سر بزن حالا میخای با خاهرشوهرات یه کم توو قیافه باش ولی برو
جیگرطلا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 4433 ماهم مشکلی نداشتیم با عروسمون عروسمون هم با ما مشکلی نداشت ولی خب عواقب یه سری ناپختگی بازیا بعدن بر ... خواهراش نیستن ولی بفهمن آتیشی میشن برم اونجا
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6115 خواهراش نیستن ولی بفهمن آتیشی میشن برم اونجا مهم نیست به خاطر شوهرت برو
جیگرطلا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 4433 مهم نیست به خاطر شوهرت برو من انتظار داشتم تو اون شرایط شوهرم پشت من باشه نه حرف اونا بزنه
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6115 من انتظار داشتم تو اون شرایط شوهرم پشت من باشه نه حرف اونا بزنه ببین من نمیدونم پدرتون در قید حیاتن یا نهاگر هستن الهی هزاران سااااال سایشون مستدام باشهولی یه دیقه خودتو بزار جای شوهرت اگه پدرت توو این موقعیت بود پشت شوهرتو میگرفتی؟مطمئن باش انقد شوهرت الان فکرش مشغوله پدرشه نمیتونه تصمیم درست حسابی بگیره
جیگرطلا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 4433 ببین من نمیدونم پدرتون در قید حیاتن یا نهاگر هستن الهی هزاران سااااال سایشون مستدام باشهولی یه دیقه ... درسته