2777
2789
عنوان

کاشت ناخن و شوهر جان

163 بازدید | 14 پست

میگه اگه می خوای بکاری جلوتو نمیگیرم ولی من دوسشون ندارم من فقط ناخن ها خودت دوست دارم بکاری هم نمیگم خوشگله چون مالا تو نیست 

و من دوست دارم بکارم...

حالا نمیدونم چیکار کنم😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای نکن صدف رو کلا از بین میبره و برای شست و شد تو حمام سختته 

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

منم برا عقد میخواستم بکارم میگفت نههههه میخوای بشی مثل جادوگرا. وقتی کاشتم دید گفت هااا اینجوریه. خب خوبه. 

مردا تصورشون اینه دو متر ناخن میخوای بکاری و نوک تیز. ی چیز معمولی بذار. تا دیدش عوض بشه. بگو ناخن خودمه فقط ی مدل لاکی زدن روش که زود پاک نشه. 

و به نظرم اگر ناخن خودت خوشگله نکار. ناخن خودت را ژلیش کن 

منم برا عقد میخواستم بکارم میگفت نههههه میخوای بشی مثل جادوگرا. وقتی کاشتم دید گفت هااا اینجوریه. خب ...

من اصلا ناخن ندارم که ژلیش کنم 

صدف هم به شدتتت کوچک چون انقدر خوردم چیزی نمونده 

کوتاه هم قبلا کاشتم..

یه بار بکار یک ماه بعد بلند میشه کنه میشه خودش منم همین بود دقیقا نظر همسرم گفتم یک بار امتحان میکنم

قبلا کاشتم نهایت بعد ۱۰ الی ۲هفته به زور درشون آوردم چون وسواس دارم ناخن هام بخورم...

الان اصلا صدف ندارم 

نمیدونم چیکار کنم

تو حمام می خوام چی بشورم؟🪛صدف ندارم انقدر ناخن هام خوردم اصلا هیچی نمونده

موهاتون نمیشوری ؟

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین