2777
2789
عنوان

پسرا ردم میکنن

199 بازدید | 21 پست

من ۲۲سالمه و دیسک کمر دارم از ۱۹ سالگی و با هر پسری آشنا میشم و به مرحله صحبت ازدواج میرسیم و در مورد بچه صحبت میکنیم من بهش میگم که آره من مشکل دیسک کمر دارم و تا اون جا که دیدم بیشتر خانومای که دیسک کمر دارن و بچه دار شدن وضعیت سلامت کمرشون بدتر شده و منم میترسم و شاید بچه نخوام و از راه دیگه باید بچه دار بشیم مثلاً سرپرستی و ول میکنن میرن خب من چیکار کنم؟ من سلامتیتمم برام مهمه نمی‌خوام زندگیم جوری بشه که حتی برای دستشویی نشستن هم عذاب بکشم درحالی که الان از ی حدی هم راه میرم عذابم و این بدتر بشه میترسم همون اولش هم درمیون بزارم که مسخره بشم و بگن نه به باره نه به داره در مورد حاملگی حرف میزنه یا مثلاً چون دیسک رو میگم مردای مورد دار که مشکل بزرگ دارن نزدیکم بشن 

راه درمان نداره مگه

اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم مگه اینکه سوالت مذهبی باشه مثلا چرا با فلان پسره یجا بودی چرا حرف زدی و... 🎀✨ اگه با حرفم تو تاپیکم مخالفی تاپیک رو ترک کن نیاز نیست نظر بدی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! با منطق جوابمووو بدهههه منطق نبود تو حرفت خواهشا ریپ نزن💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیارو دیدم عمل کردن خوب شدن

دکتر میگه اگه دیسک پاره بشه باید عمل کرد و من فقط زده بیرون ولی خب بهم گفته عمل کنی عذابی که می‌کشی از بیرون زدگی بیشتره و حواست باشه پاره نشه

راه درمان نداره مگه

دیسک بیرون زده درمان قطعی که مثل اولش بشه ندارن بهتر میشه با تقویت فیله کمر اما مثل اول نه و با بارداری به شدت وضعیت وخیم میشه چون فشار زیادی میاد ( کاش مرد بودم )

هم شما حق داریدهم اونایه کم شرایطتتون خاصه ولی کم نیستن مردایی که بچه نمیخوانو چقدر خوبه که قبل ازدو ...

مردای که بچه نمی‌خوام اکثرا ی مشکل بزرگ تو رابطه جنسی متوجه شدم دارن برا همین میترسم 

دکتر میگه اگه دیسک پاره بشه باید عمل کرد و من فقط زده بیرون ولی خب بهم گفته عمل کنی عذابی که می‌کشی ...

عزیزت این حرف ها چیه 

دیسک پاره هم خوب میشه 

من نمیدونم ولی برای عیب گذاشتن رو خودت چندتا دکتر دیگه برو ورزش کن خوب میشی 

الکی هم اسمتو سرزبونا ننداز من فلان مشکلودارم 

همه دیسک بیرون زده دارن دیگه 

مال من پاره هم شده 

دوستم بعد از عمل تازه 2 تا بچه آورد 

برای خودت نسخه میپیچی بچه به سرپرستی بگیرم چیه اخه معلومه پسره فرار میکنه 

دیسک بیرون زده درمان قطعی که مثل اولش بشه ندارن بهتر میشه با تقویت فیله کمر اما مثل اول نه و با بارد ...

خب مردایی ک بچه دار نمیشن زیاده

با یکی از همونا ازدواج کن که خودشم چاره ای جز پرورشگاه نداشته باشه

اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم مگه اینکه سوالت مذهبی باشه مثلا چرا با فلان پسره یجا بودی چرا حرف زدی و... 🎀✨ اگه با حرفم تو تاپیکم مخالفی تاپیک رو ترک کن نیاز نیست نظر بدی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! با منطق جوابمووو بدهههه منطق نبود تو حرفت خواهشا ریپ نزن💙