2777
2789
عنوان

دیسک کمر و بارداری

25 بازدید | 2 پست

من ۲۲سالمه و دیسک کمر دارم از ۱۹ سالگی و با هر پسری آشنا میشم و به مرحله صحبت ازدواج میرسیم و در مورد بچه صحبت میکنیم من بهش میگم که آره من مشکل دیسک کمر دارم و تا اون جا که دیدم بیشتر خانومای که دیسک کمر دارن و بچه دار شدن وضعیت سلامت کمرشون بدتر شده و منم میترسم و شاید بچه نخوام و از راه دیگه باید بچه دار بشیم مثلاً سرپرستی و ول میکنن میرن خب من چیکار کنم؟ من سلامتیتمم برام مهمه نمی‌خوام زندگیم جوری بشه که حتی برای دستشویی نشستن هم عذاب بکشم درحالی که الان از ی حدی هم راه میرم عذابم و این بدتر بشه 

چه کنم 

تو هم پیشواز رفتی

اصلا از دکترت پرسیدی؟ مشورت کردی؟

دو نفر از اطرافیان من با دیسک کمر باردار شدند هیچ اتفاقی هم براشون نیفتاد

اصلا هم بدتر نشدند. همون مشکلات قبل براشون موند

بعلاوه راه بچه‌دار شدنش به سرپرستی قبول کردن فقط نیست. راههای دیگه مثل رحم اجاره‌ای هم هست

اینجوری تو بدون مشورت با یه دکتر به طرفت میگی چرا باید قبول کنه باهات ازدواج کنه

خود شخص من اگر نمیخواستم بچه‌دار بشم و تشکیل خانواده بدم هیچوقت خودمو درگیر چالشهای قرارداد ازدواج نمیکردم. خیلی با عشقمم اوکی بودیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.